Συντετριμμένη η οικογένεια του οδηγού που σκότωσε μητέρα και παιδί στο Ωραιόκαστρο


Συντετριμμένη είναι η οικογένειατου 76χρονου οδηγού του  τροχαίου δυστυχήματος στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε στο νοσοκομείο, είναι πολύ χτυπημένος, δεν μπορώ να πιστέψω τι μας βρήκε».
Ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου, μάρκας Mercedes, ο οποίος δέχτηκε την οργή των προσφύγων για το χθεσινοβραδινό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων «Φέσσα» στο Ωραιόκαστρο, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, σύμφωνα με την οικογένειά του.
Η οικογένεια του συνταξιούχου, πρώην επαγγελματία οδηγού σε βαριά οχήματα και δρομολόγια εξωτερικού, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και βρίσκονται στο πλάι του από την πρώτη στιγμή.
«Είμαστε στο νοσοκομείο και δυστυχώς δεν μπορείτε να του μιλήσετε. Είναι πολύ χτυπημένος, είμαι η κόρη του δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μας βρήκε. Πρέπει να κλείσω γιατί βγαίνει ο γιατρός... Ευχαριστώ πολύ», είπε συντετριμμένη μιλώντας στο protothema.gr η κόρη του.
Ο 76χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τρεις πρόσφυγες, μία μητέρα με τα δύο της παιδιά, με αποτέλεσμα η γυναίκα και το αγοράκι να χάσουν τη ζωή τους.
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε, με σοβαρά κατάγματα, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ακολούθησε πανικός στο σημείο, καθώς εξαγριωμένοι πρόσφυγες έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο και επιτέθηκαν κατά του οδηγού, ο οποίος γλίτωσε το λιντσάρισμα από τους πρόσφυγες την τελευταία στιγμή, όταν ένας ηλικιωμένος Σύρος μαζί με δύο ακόμη νεαρούς προσπάθησαν να κρατήσουν το μανιασμένο πλήθος μακριά από τον 76χρονο.
 
πηγή: Πρώτο Θέμα