Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναδιάρθρωση και στεγαστικό στην ατζέντα του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Με δύο βασικά θέματα στην ατζέντα τους, επισκέφθηκαν το πρωί την αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης.
 
Οι εκπρόσωποι της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ελληνικής αστυνομίας, μίλησαν για το σοβαρό στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες στο Ρέθυμνο, καθώς και για τις αλλαγές που προωθούνται βάσει του σχεδίου της αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ.

 
Την βούληση της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ελληνικής αστυνομίας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες και της Κρήτης, ενόψει της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών, μετέφεραν στην συνάντηση που είχαν το πρωί με τους αξιωματικούς της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
 
Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. θέλοντας να καθησυχάσει τα πνεύματα λόγω των επικείμενων αλλαγών, αναφέρθηκε ειδικότερα στο θέμα της κατάργησης ως μεμονωμένου τμήματος της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών, η οποία στο εξής θα είναι υπό την "ομπρέλα" της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.
 
Εκτενής αναφορά όμως έγινε και για τους σχεδιασμούς του υπουργείου σχετικά με την ενίσχυση του ήδη "γερασμένου" στόλου των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και όλων των νευραλγικών υπηρεσιών με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
 
Στη συνάντηση του Ρεθύμνου ένα από βασικότερα θέμα στην ατζέντα ήταν και το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αστυνομική διεύθυνση, η οποία μελλοντικά θα μεταστεγαστεί σε ένα σύγχρονων προδιαγραφών κτίριο που θα δημιουργηθεί στις εγκαταστάσεις της σχολής δοκίμων αστυφυλάκων.
 
Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να αποτελεί παρελθόν είναι οι εργασίες που επρόκειτο να γίνουν στο κτίριο της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, όπου εντοπίστηκε υλικό αμιάντου στους τοίχους.
 
Τους κυρίους Τσουβάλα και Αναγνωστάκη στο Ρέθυμνο συνόδευε μεταξύ άλλων και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής περιφέρειας Κρήτης, Ανδρέας Δασκαλάκης.

neatv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια