Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι σπουδαστές της αστυνομικής ακαδημίας συνδιοργανωτές σε ποδοσφαιρικό αγώνα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης

Το έχουμε ξαναγράψει. Η αστυνομία διαθέτει κοινωνικό πρόσωπο και υπόσταση. Και τις περισσότερες φορές "υπαίτιο" είναι το προσωπικό. Τον κανόνα αυτό
έρχεται να επαληθεύσει η πρωτοβουλία των στελεχών και των σπουδαστών της Ακαδημίας, στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης μεθαύριο Δευτέρα, φιλανθρωπική ποδοσφαιρική αναμέτρηση για την οικονομική στήριξη ενός κέντρου απασχόλησης παιδιών με ειδικές ανάγκες. Το εισιτήριο ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ για όλα τα μέλη της οικογένειας και το θέαμα είναι εξασφαλισμένο.

"Γνωρίζεται ότι η Αστυνομική Ακαδημία, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) και τη στήριξη του Δήμου Αχαρνών, στα πλαίσια της οικονομικής στήριξης και ενίσχυσης του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες  (Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α.) "ΑΡΩΓΗ" Δήμου Αχαρνών, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 και περί ώρα 16:30΄ θα συνδιοργανώσει  ποδοσφαιρικό αγώνα στο δημοτικό γήπεδο Αχαρνών, μεταξύ των ομάδων  του Αχαρναϊκού και επιλέκτων ποδοσφαιριστών του Π.Σ.Α.Π.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση εισητηρίων από τον προαναφερόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα, θα δοθούν στο Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. ¨ΑΡΩΓΗ¨. Η προαναφερόμενη φιλανθρωπική εκδήλωση δεν θα προκαλέσει οικονομική δαπάνη σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Εμφάνιση AΦΙΣΑ ΑΓΩΝΑ.jpg

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια