Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΠΟΑΞΙΑ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Τον περιφερειάρχη Κρήτης ευχαριστούν με επιστολή τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΞΙΑ, για τη συμβολή του στη διοργάνωση του 27ου Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο:
Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη
Όπως γνωρίζετε, το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου 2016, στη φιλόξενη πόλη του Ηρακλείου, πραγματοποιήσαμε το 27ο τακτικό μας συνέδριο, του οποίου ήταν χορηγός η Περιφέρεια Κρήτης και την οποία εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης.
Με την παρούσα θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου για την ευγενική σας οικονομική στήριξη της διοργάνωσης του συνεδρίου μας, η οποία αναγνωρίστηκε από το σύνολο των συνέδρων και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα μέλη μας.
Για τη συμβολή σας που έπαιξε σημαντικό ρόλο όσον αφορά στην απόφασή μας να τελέσουμε εκτός Αθηνών το συνέδριό μας και αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση των αρχών και αξιών μας, η Ομοσπονδία μας, σας απονέμει τιμητική πλακέτα, η οποία λόγω της αδυναμίας σας να παραστείτε προσωπικά, θα σας επιδοθεί στην πρώτη εκδήλωση της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών, οπότε και θα προσκληθείτε εκ νέου.
Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Με απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση στο έργο σας.
2014 poaxia no ypografes

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια