Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μια απάντηση αστυνομικών στις απειλές κατά αστυνομικών από το Αναρχικό Δίκτυο Δημιουργίας Οχετός

​Μάλλον , δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στην πραγματική κοινωνία , όσο εσείς «ζείτε » στον γυάλινο φανταστικό κόσμο σας .
Μάθετε λοιπόν ότι ,
κοινωνία και πολιτικοοικονομικό σύστημα ( μέρος του οποίου σας θεωρούμε αφού ¨παίζεται τα γνωστά  παιχνίδια του ¨ ) είναι πλέον δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι .
Μάθετε ότι κοινωνία και αστυνομία , δε ήταν ποτέ τόσο κοντά , δεν είχαν ποτέ τόσο πολύ την ανάγκη ο ένας του άλλου …όσο και αν προσπαθείτε , τούτο να το ακυρώσετε .
Μάθετε ότι ο αληθινός βιοπαλαιστής , ο απλός άνθρωπος που πασχίζει καθημερινά , απλά να φάει και κάπου να κοιμηθεί χωρίς να ενοχλεί κανέναν, δεν ενδιαφέρετε για τα κόλπα σας , δεν ενδιαφέρετε για το θέατρο που παίζεται , δεν ενδιαφέρεται για τα καμώματά σας .
Δεν σας βλέπει καν …. μα κι αν σας βλέπει , σας βλέπει δωρεάν χωρίς εισιτήριο

Μα και κάτι ακόμα …
Δεν  έχετε καταλάβει τι συμβαίνει ¨πίσω από την κουρτίνα ¨ και ότι υπάρχουν – κάποιοι σαν εμάς  - σκιά πίσω σας ή δίπλα σας  , ανυπάκουοι , ¨αναρχικοί ¨  , ενίοτε κυνηγημένοι από τους δικούς μας που δεν εγκρίνουν τις κινήσεις μας  και αποφασισμένοι … σχεδόν ¨τέρατα της νύκτας ¨ που δημιούργησε η δράση σας , η ανίατη τρέλα σας τόσα χρόνια , η  καταστροφική και αυτοκαταστροφική αναρχική κουλτούρα σας , μα και η διάθεση όλων όσων θέλουν να πλήξουν ή να αμφισβητήσουν  το δημοκρατικό μας πολίτευμα …. κάποιοι από εμάς που απλά περιμένουν …. την εντολή.

Θυμηθείτε , πως  ¨εξαφανίστηκε ¨ εν ριπή οφθαλμού¨ η ηγεσία ενός ολόκληρου κόμματος , που έτεινε να προδιαθέτει σε κοινωνικές ¨εμφύλιες ¨ καταστάσεις … θέμα για το οποίο δεν γνωρίζεται την πραγματική του διάσταση.
Τώρα και εσείς με άλλη σημαία τάχα  μου , την ίδια προδιάθεση καλλιεργείτε και όπως πάτε , την ίδια τύχη θα έχετε … απότομα , αστραπιαία και τελειωτικά
Σας αφήσαμε χώρο να “αναπνέεται ” να κινηθείτε , μα φαίνεται πως κάνετε …κατάχρηση .

Η δημοκρατία που ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΆΡΞΕΤΕ ,σας διέθεσε χώρο να πείτε , να μεταδώσετε , να παρουσιαστείτε .
Εσείς εκεί κολλημένοι σαν …τους καταραμένους .
Δεν έχετε όμως συνειδητοποιήσει  τι ¨μπορείτε να πάθετε ¨ και εσείς , εάν κάποια στιγμή λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις απειλές σας κατά των αστυνομικών , εάν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να ¨κινηθούμε ¨ αμυντικά εναντίων σας .

Εάν , αρχίσουμε και εμείς με video και αποδεικτικά στοιχεία να βγάζουμε τα άπλυτά σας στην φόρα . Όπως για παράδειγμα τι συμβαίνει σε κάποιες τοπικές οργανώσεις σας , ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που … θέλετε να ακούγεστε – μέσα από αυτά  - κάθε τόσο .
Εάν αρχίσουμε και εμείς να σας ¨επισκεπτόμαστε¨ εκεί που τρώτε , εκεί που ζείτε , εκεί που ¨νιώθετε βασιλιάδες ¨ … αόρατα .
Εάν αρχίσουμε να συλλαμβάνουμε τους ¨συντρόφου σας ¨, όπως την Πόλα ή το παιδί της … δύο έχει εάν δεν το ξέρετε .
Πριν συμβεί αυτό , δείτε την αλήθεια για τα θέματα πάνω στα οποία στηρίζεται την νέα σας ¨σκοπιμότητα¨ για τους ίδιους πάλι  υπαρξιακούς σας λόγους
Δείτε την  διότι μετά από αυτό ….. θα ακολουθήσει η σιωπή μας .

Στο 4ο  του Α.Τ Ομονοίας , τα παιδιά ( από τα παιδιά που είχατε στρατολογήσει να κρατούν την κατάληψη στο γνωστό κτίριο )  προσήχθησαν μόνο για εξακρίβωση στοιχείων  , αφού αρχικά είχαν ασχοληθεί πράγματι μαζί τους άλλες υπηρεσίες … για λόγους που θα καταλάβετε σε λίγο καιρό . Τα παιδιά δεν έτυχαν καμία μεταχείρισης πέραν την προβλεπομένης . Η όποια ένταση υπήρξε  , έλαβε χώρα μεταξύ των υπηρεσιών που ασχολήθηκαν με τα παιδιά  . Η προσπάθεια ωστόσο ενός να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τον χώρο , οδήγησε στην αφαίρεση των κινητών τους , ενώ όταν κάποιος από τους παρευρισκομένους  των σωμάτων ασφαλείας απευθύνθηκε στον ¨αρχηγό των παιδιών ¨ με το γνωστό κοσμητικό επίθετο , δέχθηκε άμεσα επίθεση από άλλον αστυνομικό .
Να θεωρείτε την μήνυση σε βάρος όλων όσων ¨ έθεσαν ¨ το θέμα στην δημοσιότητα με τρόπο τέτοιο ώστε να αφήνονται έντονα υπονοούμενα σε βάρος των αστυνομικών για άλλη μια φορά , καίτοι μπορούσαν να απέχουν από μια τέτοια κίνηση ….δεδομένη .

Στο Α.Τ Πατησίων , ο ξαφνικά φίλο σας ,  Pellumb Marnikollaj προσπάθησε να δραπετεύσει όταν ο αστυνομικός του γνωστοποίησε ότι πρέπει να συλληφθεί και για ληστεία ( στην οποία πήρε μέρος και ένας από εσάς ) , Θεώρησε ότι μπορούσε – και μπορούσε – να διαφύγει από το παράθυρο , πλην όμως κατά την πτώση του χτύπησε άσχημα .

Μεταφέρθηκε ζωντανός  στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κάτι το οποίο βεβαιώνει και το νοσοκομείο . Που είσαστε τότε και για τις επόμενες 10 ημέρες ;
Η πρεσβεία της Αλβανίας ενημερώθηκε επίσημα   , η  δε νεκροτομή κάνει λόγο για απλές εκδορές στο υπόλοιπο σώμα - εκτός εκείνων που προκάλεσαν τα τελικά θανάσιμα τραύματα από την πτώση- που δεν αιτιολογούν την πιθανότητα του βασανισμού ….εσείς μπορείτε να λέτε ότι θέλετε .
Όσο δε , αφορά το πρόσφατο περιστατικό με την ρίψη χημικών …. κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στους αστυνομικούς να προστατέψουν τον εαυτό τους από σοβαρά κτυπήματα  . Η αναγκαστική ρίψη ήταν αμυντική πράξη και όχι επιθετική . Θωρήθηκε πιο ήπια δεδομένης της στιγμής  – γιαυτό ακριβώς τον λόγο  - από την χρήση των γκλόπς ή  της βίαιης απώθησης  με τις ασπίδες , ενώ δόθηκε  έγκαιρα περιθώριο στους πάντες να αποφύγουν την επαφή με τα χημικά , γιαυτό άλλωστε δεν καταγράφηκε κάποια έντονη δυσφορία

Και εδώ η μήνυση σε βάρος όλων όσων  προκάλεσαν – με κάλυψη τους συνταξιούχους – ένταση στα επεισόδια με σκοπό να φτάσουν τους αστυνομικούς στην απόφαση για ρίψη χημικών προκειμένου να εκμεταλλευτούν στην συνέχεια μικροπολιτικά το θέμα …. να θεωρείτε δεδομένη . Απλά βρισκόμαστε στο στάδιο της ταυτοποίησης τους
Για εσάς , δεν χρειάζεται να κάνουμε ταυτοποίηση , σας ξέρουμε , άλλωστε πριν μερικές ημέρες ¨συναντηθήκαμε ¨ …. και όπως φαίνεται θα ξανασυναντηθούμε σύντομα .


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ



Ο τίτλος  επιλογής στο κείμενο απάντησης της ομάδας υψηλής αστυνόμευσης "Προς το ¨Αναρχικό Δίκτυο Δημιουργίας Οχετός ¨ και προς τα συμφέροντα που θέλουν την αστυνομία παράγοντα πολιτικής αστάθειας...".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια