Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ισοδύναμα για μισθολογικές προαγωγές: ποια είναι η αλήθεια και γιατί υπάρχει αγωνία

Όλο το Σάββατο Καμμένος και Δαβάκης αντάλλασαν δηλώσεις για τα ισοδύναμα μέτρα που απαιτούνται ώστε να μην “παγώσουν” οι μισθολογικές προαγωγές των
στελεχών. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος απαντούσε στον υπεύθυνο του Τομέα Άμυνας της ΝΔ ο οποίος αρχικά υποστήριξε ότι δεν έχουν σταλεί τα ισοδύναμα στο υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια αφού προφανώς πείστηκε υποστήριξε ότι εστάλησαν αλλά δεν έγιναν δεκτά.
Πως έχει η κατάσταση;
Όπως έγραψε το Militaire.gr η λίστα με τα ισοδύναμα έχει σταλεί στο υπουργείο Οικονομικών από τις 16 Σεπτεμβρίου.
Επισήμως δεν έχει υπάρξει καμία τοποθέτηση για το αν “περνάνε” ή όχι οι προτάσεις.Η σιωπή ανησυχεί τους οικονομικούς του ΥΠΕΘΑ. Ανεπισήμως μαθαίνουμε ότι σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας έχουν υπάρξει επαφές μεταξύ των δύο υπουργείων ,του Εθνικής Άμυνας και του Οικονομικών.Επαφές που σε κάποιες περιπτώσεις είχαν πολύ μεγάλη ένταση σ΄ ότι αφορά τις αντιδράσεις Καμμένου-Βίτσα σε κάποιες απόψεις που εκφράστηκαν από το υπουργείο Οικονομικών.Το οποίο πολύ θα ΄θελε και τα ισοδύναμα που το ΄στειλαν να πάρει και περικοπές να κάνει!
Ακριβώς επειδή η νοοτροπία των αριθμολάγνων γραφειοκρατών του υπουργείου Οικονομικών είναι γνωστή,διαχρονική και…διακομματική οι οικονομική του ΥΠΕΘΑ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να υπάρξει επίσημη απάντηση για τα ισοδύναμα.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι για το θέμα της πιθανότητας νέων περικοπών αρνητικός φέρεται να είναι και ο πρωθυπουργός.Το ΄χει δηλώσει ο Καμμένος αλλά το ΄χουν διαρρεύσει εδώ και καιρό και “πηγές” από το Μέγαρο Μαξίμου.Ο ίδιος βέβαια δεν έχει κάνει κάποια δήλωση εκτός από εκείνο το ευχαριστώ που είχε πει από την Θεσσαλονίκη για τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο οι ΕΔ διαχειρίστηκαν το θέμα του προσφυγικού.



militaire.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια