Δείτε γιατί υπέστη σοκ μελλόνυμφο ζευγάρι


Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μια 24χρονη γυναίκα αφού τρεις μήνες μετά το γάμο της με τον 68χρονο πολυεκατομμυριούχο, κατάλαβε πως είναι ο βιολογικός παππούς της! Το γεγονός έγινε αντιληπτό ενώ κοίταζε φωτογραφίες σε ένα οικογενειακό άλμπουμ όπου αναγνώρισε τον πατέρα της.

Τόσο η 24χρονη όσο και ο 68χρονος, που ζουν μαζί στο Golden Beach, στο Μαϊάμι, θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Ο 68χρονος είχε αποξενωθεί από τα παιδιά του όταν η γυναίκα του μετακόμισε και πήρε μαζί και τα παιδιά τους.

Έκτοτε ξαναπαντρεύτηκε και έκανε και άλλα παιδιά, αλλά και αυτός ο γάμος του έληξε άδοξα το 2009. Αφού απέκτησε μεγάλη περιουσία, άλλαξε η ζωή του και τότε γνώρισε την 24χρονη σε ιστοσελίδα για ηλικιωμένους άντρες που αναζητούν αγάπη.

«Είχαν μια ιστοσελίδα με προφίλ πολλών ελκυστικών νεαρών κοριτσιών. Απλά ένιωσα κάτι παράξενο όταν είδα τις φωτογραφίες της. Ήταν σαν "deja vu" αλλά τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο οικεία», δήλωσε στη Florida Sun Post.

Οι δυο τους συζήτησαν τα οικογενειακά τους με την 24χρονη να λέει πως την πέταξε ο πατέρας της από το σπίτι (ο γιος του) επειδή έμεινε έγκυος και έτσι συμφώνησε να μείνει μαζί του.

«Όταν είδα τον πατέρα μου στο άλμπουμ, αισθάνθηκα απόγνωση. Έχω ήδη δύο αποτυχημένους γάμους και είμαι αποφασισμένη να μην έχω και έναν τρίτο. Αισθάνομαι ότι ο δεσμός μας είναι τόσο δυνατός που ακόμα και κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό για να τα παρατήσουμε», δήλωσε από την πλευρά της η 24χρονη.


Πηγή: voicenews.gr