Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ν.Τόσκας για βόμβα ΣΠΦ: "Ποτέ δεν πρέπει να εφησυχάζουμε"

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχωρεί αυτήν την ώρα στο σταθμό ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος όπως ήταν φυσικό ερωτήθει για το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα.
Ο Νίκος Τόσκας τόνισε ότι "ποτέ δεν πρέπει να εφησυχάζουμε" και συμπλήρωσε ότι οι αρχές ανησυχούν, ύστερα από την ενέργεια και πως φαίνεται ξεκάθαρα ότι εκτός από τους κινδύνους από το εξωτερικό με τη διεθνή τρομοκρατία, υπάρχουν και κίνδυνοι από το εγχώριο αντάρτικο πόλης. 

Όσον αφορά στο ζήτημα, που κατήγγειλε μέσω του δικηγόρου της για την αστυνομική φρουρά, που της είχε αφαιρεθεί, ο υπουργός δήλωσε ότι είχε υποβάλει ένσταση η κυρία Τσατάνη, η οποία δεν είχε εξετασθεί από την αρμόδια επιτροπή. Συμπλήρωσε ότι ήδη έχουν επανατοποθετηθεί οι δύο αστυνομικοί συνοδοί, αλλά τόνισε ότι "οι αστυνομικοί που διατίθενται είναι για την ατομική προστασία και όχι για τη φύλαξη τών χώρων διαμονής και εργασίας", θέλοντας έτσι να δείξει ότι ακόμα κι αν είχε τους συνοδούς-αστυνομικούς, τα μέλη της Συνωμοσίας θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν το χτύπημά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια