Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Την Πέμπτη η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη


Αναβιώνουν την ερχόμενη Πέμπτη, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, τα βασανιστήρια και οι ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε στη Γαλακτομική Σχολή της πόλης ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης.
Σύμφωνα με τα βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και Εφετών Ιωαννίνων στο εδώλιο θα καθίσουν ο πρώην διευθυντής της σχολής, μία καθηγήτρια, καθώς και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Μέσα από τα ίδια βουλεύματα έρχονται στο «φως» και λεπτομέρειες για τα άγρια καψώνια που συχνά έπαιρναν μορφή βασανιστηρίων, σε βάρος του Βαγγέλη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το δωμάτιο 212 της Γαλακτοκομικής Σχολής είχε μετατραπεί σε κέντρο βασανιστηρίων για περίπου τρεις μήνες.

Μεταξύ άλλων, σχεδόν καθημερινά συμφοιτητές του φαίνεται ότι έκλειναν το νερό του μπάνιου την ώρα που βρισκόταν εκεί, τον έσπρωχναν και τον χτυπούσαν, τον ξύρισαν, τον χλεύαζαν και τον περιγελούσαν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι υπεύθυνοι της σχολής, ενώ γνώριζαν τα βασανιστήρια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια για πειθαρχική διερεύνηση και τιμωρία

πηγή: antennanews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια