Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγκλημα στις Πατσίδες Κρήτης - τί θα ισχυριστεί ο κατηγορούμενος;

Ότι βρισκόταν σε άμυνα μετά την αιφνίδια  φονική  επίθεση που δέχτηκε από έναν άγνωστο σε αυτόν άνθρωπο, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες,  να ισχυριστεί στο πλαίσιο της ανάκρισης ο
66χρονος λογιστής που κατηγορείται για τη δολοφονία του 69χρονου πριν λίγες ημέρες στις Πατσίδες.
Η απολογία του έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης και το πιθανότερο είναι, εάν, δεν έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, να μεταβεί ο ανακριτής στο ΠΑΓΝΗ για την απολογία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εμμένει στα όσα είπε από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ότι δηλαδή δεν γνώριζε τον 69χρονο και δεν είχε κανενός είδους διαφορά μαζί του, οικονομική ή προσωπική. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 66χρονος, θα περιγράψει τα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο πρωινό, όταν πρωτοείδε το θύμα.
Σύμφωνα λοιπόν με τους ισχυρισμούς του, τον αντίκρυσε σε εξωτερικό χώρο που του ανήκει και τον ρώτησε τι ψάχνει. Τότε ο 69χρονος, σύμφωνα πάντα με τα όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, του απάντησε ότι ψάχνει έναν κτηνοτρόφο με το όνομα Π… Ο 66χρονος του είπε να τον αναζητήσει σε κοντινό σημείο και τότε ο 69χρονος του ζήτησε  νερό για να πιει.
Στη συνέχεια κι αφού το θύμα είχε μπει μέσα στο σπίτι του 66χρονου, εκείνος προθυμοποιήθηκε να του φτιάξει καφέ. Ο 66χρονος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που ξέρουν το περιεχόμενο της κατάθεσης του, έχοντας γυρισμένη την πλάτη δέχτηκε μια μαγκουριά, ενώ φέρεται να είπε ότι ο 69χρονος του ζήτησε τα χρήματά του.
Ακολούθησε πάλι, ενώ είναι άγνωστο για την αστυνομία κάτω από ποιες συνθήκες και πότε ακριβώς βγήκαν τα μαχαίρια. Μια εκδοχή που επικαλείται ο 66χρονος είναι ότι ο 69χρονος τράβηξε πρώτος μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ωστόσο o λογιστής κατάφερε να του το αποσπάσει και να του καταφέρει κι εκείνος χτυπήματα για να γλυτώσει.
Κομβικό σημείο στην υπόθεση αποτελεί το γεγονός εάν αυτοί οι δύο άνθρωποι γνωρίζονταν ή όχι. Ο 66χρονος αναφέρει ότι τον έβλεπε για πρώτη φορά στη ζωή του, ενώ και η πρώτη έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο φαίνεται να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του.
Όπως έχει γράψει η Π, η Αστυνομία ενημερώθηκε από το τηλεφώνημα που έκανε ο 66χρονος, ζητώντας βοήθεια και λέγοντας ότι κάποιος έχει πάει στο σπίτι του για να τον ληστέψει.
Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία στα οποία ίσως ριχθεί φως στο πλαίσιο της ανάκρισης, μέσα από καταθέσεις που θα κληθούν να δώσουν συγγενικά και φιλικά πρόσωπα των δύο εμπλεκομένων, αλλά και από τις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου και των δύο ανδρών.
ΠΑΤΡΙΣ
Θάνος Περβολαράκης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια