Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δριβάκος για την "τρύπα" στα οικονομικά της ΠΟΕΠΛΣ: "'Ησασταν κι εσείς στο προεδρείο"

Για κατασυκοφάντηση και προσπάθεια σπίλωσης του κάνει λόγο ο Γιώργος Δριβάκος απαντώντας μέσω του blog του συνδυασμού του στις καταγγελίες
Τσατσουλή για οικονομικές ατασθαλίες το 2012 στην ΠΟΕΠΛΣ. Τον καλεί μάλιστα να δώσει τα στοιχεία στη δικαιοσύνη αλλά και στις εσωτειρκές υποθέσεις του Λιμενικού προς...έρευνα.

Η συνέχεια αναμένεται...

Η ανακοίνωση του Κ.Δριβάκου:

Είναι γνωστό σε όλους ότι διάγετε τις τελευταίες ημέρες σας, τόσο στην προεδρία της ΠΟΕΠΛΣ, όσο και στην Ένωση Αττικής. Μπορεί να μην το αντέχετε, αλλά η ήττα θέλει αξιοπρέπεια για να μην γίνεστε ρεζίλι των σκυλιών.

Αντιλαμβάνομαι τη δεινή θέση που βρίσκεστε, αλλά δεν θα ανεχθώ τη στημένη επιχείρηση λάσπης, κατασυκοφάντησης και σπίλωσης του ονόματός μου.

Όλοι καταλαβαίνουν γιατί το κάνετε μια ημέρα πριν χάσετε την προεδρίας της Ομοσπονδίας και ένα μήνα πριν χάσετε την προεδρία της Αττικής όταν υποτίθεται αυτά τα έχετε στα χέρια σας τόσους μήνες. 

Ξεχάσατε βέβαια να πείτε ότι το 2012 ήσασταν Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και έχετε εγκρίνει, όπως και ομόφωνα το ίδιο έπραξε το συνέδριο, τον οικονομικό απολογισμό στον οποίο σήμερα αναφέρεστε. Όπως ότι υπάρχουν και εκθέσεις της Ελεγκτικής επιτροπής που αναφέρουν ότι το ταμείο ελέγχθηκε, χωρίς να βρεθεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσο για τις αποδείξεις που λέτε, ψάξτε στο  Μοναστηράκι ,εκεί που χάσατε εσείς τα βιβλία και τις αποδείξεις. 

Ένα-ένα όμως, όλα στο φως, όπως είπατε και εσείς.

Βεβαίως, οι ενέργειές σας αυτές δεν μου προκαλούν καμία εντύπωση, αφού τόσο εσείς όσο και ο κ. Τσιάνος τις είχατε προαναγγείλει. Είναι γνωστό άλλωστε ότι έχετε χάσει το μέτρο αμφότεροι εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Επίσης, εάν νομίζετε ότι ο συνδικαλισμός είναι το επάγγελμά μας, θα εκπλαγείτε άσχημα! Εάν το έχετε ξεχάσει, είμαστε στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σας προτρέπω και σας προκαλώ λοιπόν, οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο έχετε και αφορά στο πρόσωπό μου, να το καταθέσετε αύριο το πρωί στην Ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς και στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Σώματος.

 Δριβάκος Γεώργιος 

mazi-enosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια