Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιου αξιωματικού ήταν τελικά η ιδέα για τον κώδικα μπιχαβιορισμού των ΜΑΤ- ΥΜΕΤ;

Διαβάζουμε σε ρεπορτάζ της Καθημερινής: "Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, το σχετικό αίτημα φέρει την υπογραφή της
προϊσταμένης του επιτελείου της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλας Τσιριγώτη και αποφασίστηκε να διαβιβαστεί στις ηγεσίες των αστυνομιών του εξωτερικού μέσω των μόνιμων διαύλων επικοινωνίας της ευρωπαϊκής αστυνομικής υπηρεσίας, Europol. Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι αποδέκτες του σχετικού έγγραφου αιτήματος είναι η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και το Βέλγιο, που αντιμετωπίζουν τακτικά δυναμικές κινητοποιήσεις διαδηλωτών και διαθέτουν εμπειρία σε θέματα διαχείρισης πλήθους".

Παρακάμπτουμε το γεγονός πως ο καλός συνάδελφος λησμόνησε να κάνει αναφορά στην αρχική πηγή προέλευσης της πληροφορίας (bloko.gr 8 Οκτωβρίου 2016 - Οι πλειστηριασμοί τρομάζουν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Ο γόρδιος δεσμός και ο κώδικας συμπεριφοράς των αστυνομικών), όπως επίσης ότι η σκέψη αφορά δευτερογενώς στα ΜΑΤ- ΥΜΕΤ και στις διαδηλώσεις, αλλά πρωτογενώς στο αγκάθι των πλειστηριασμών, και στεκόμαστε στην δια της πλαγίας ανάληψη ευθύνης- οικειοποίηση της σκέψης για τον κώδικα μπιχαβιορισμού των αστυνομικών.

Είναι της κ. επιτελάρχη η σκέψη όπως σαφώς υπονοείται στο δημοσίευμα ή αποτελεί προϊόν ώριμης πλέον σκέψης και απόφασης, που πρωτοακούστηκε όπως μας ενημερώνουν αστυνομικοί των ΜΑΤ- ΥΜΕΤ στο αμφιθέατρο  της ΔΑΕΑ από τον Ιούνιο ακόμα δια των χειλέων του κ. αρχηγού; 

Απλή παραίνεση του bloko.gr: Ας μην βιάζονται όσοι επιδιώκουν απαλλοτριώσεις ...
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια