Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η αστυνομία παγιδευμένη στο εμμονικό τρίστρατο της σχιζοφρένειας, της ψυχοπάθειας και της φρενοβλάβειας

Ακατανόητα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην αστυνομία που καλείται να υποδυθεί ρόλο και καθήκοντα ψυχιάτρου.

Σαν να μην λείπουν  τα προβλήματα που ανακύπτουν από το μέγεθος του εγκλήματος και των προβλημάτων του πολίτη, μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις καλούνται να λύσουν τον γόρδιο δεσμό που προκαλείται από την σε μορφή διατάγματος αστραπή εντολή ενός πολιτικού παράγοντα για τη σύλληψη δημοσιογράφου, ο οποίος με τη σειρά του μετέρχεται γραφή φρασεολογία και λιβελογραφήματα που ανάγονται στο επίπεδο της ψυχιατρικής.

Και κάπου στο μέσον της θύελλας, αναδύεται σε μορφή προβλήματος ακόμη ένα δημοσιογραφικό κάρφος, με ρητορική και μεθόδους που αναμφίβολα δεν συνάδουν με τη δεοντολογία και τους κανόνες της ηθικής. 

Κι επειδή πουθενά δεν υπάρχουν αδιέξοδα, η αστυνομία ως νουνεχής οργανισμός, καλό θα είναι να αφήσει τους ενδιαφερόμενους να βρουν τις λύσεις μεταξύ τους, γιατί κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο θα τα βρουν κι ας αφιερωθεί στο κοινωνικό της χρέος και ιερό καθήκον. Στην ασφάλεια και στην προστασία του πολίτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια