Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δείτε ποιό φρούτο αυξάνει την ερωτική επιθυμία μιας γυναίκας


Κι όμως, υπάρχει ένα φρούτο που εκτός από όλα τα άλλα οφέλη, αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία στις γυναίκες.

Σύμφωνα με ιταλική έρευνα το μήλο, και πιο συγκεκριμένα η πολυφαινόλη που περιέχει, βοηθά τις γυναίκες να αποκτήσουν καλύτερη σεξουαλική ζωή. Οι ερευνητές μελέτησαν λοιπόν τη σεξουαλική ζωή 731 γυναικών 18 έως 43 ετών. 

Χώρισαν τις γυναίκες σε 2 ομάδες, σε αυτές που κατανάλωναν τουλάχιστον ένα μήλο ημερησίως και σε εκείνες που δεν το συμπεριλάμβαναν σχεδόν καθόλου στη διατροφή τους. Έδωσαν στις συμμετέχουσες να συμπληρώσουν το Δείκτη Αξιολόγησης Γυναικείας Σεξουαλικής Λειτουργίας (FSFI), ένα ερωτηματολόγιο που περιλαμβάνει 19 ερωτήσεις και αφορούν τη συχνότητα σεξ, την ικανοποίηση κτλ. 

Φάνηκε λοιπόν, πως οι γυναίκες που κατανάλωναν μήλα σε καθημερινή βάση είχαν πολύ υψηλότερες βαθμολογίες στο δείκτη αυτό.

Πώς εξηγείται όμως η αφροδισιακή δράση του μήλου;

Σύμφωνα με τους ερευνητές η φλοριτζίνη, ένα φλαβονοειδές που υπάρχει σε υψηλή περιεκτικότητα στο φρούτο, έχει την ιδιότητα να μιμείται τη δράση των οιστρογόνων, λιπαίνοντας τον κόλπο και συμβάλλοντας στην ερωτική τόνωση της γυναίκας.

Ταυτόχρονα, οι πολυφαινόλες και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει διευκολύνουν τη ροή του αίματος ακόμα και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, διευκολύνοντας έτσι την επίτευξη οργασμού.


Πηγή: yolife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια