Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συλλήψεις για παράνομα όπλα και ζωοκλοπή στη Φαιστό

Η υπόθεση ζωοκλοπής που ερευνούσαν οι από αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς σε μια περιοχή του Δήμου Φαιστού αποκάλυψε σχετικές παραβάσεις στο ποιμνιοστάσιο ενός 44χρονου, αλλά τόσο
ο ίδιος όσο και ο πατέρας και ο αδελφός του συνελήφθησαν για κατοχή παράνομου οπλισμού και ναρκωτικών.

Μετά από έρευνες στα σπίτια του 44χρονου, του 47χρονου αδελφού του και του 76χρονου πατέρα τους, βρέθηκαν συνολικά ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα κυνηγετικό όπλο, 81 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και καπνού αναμεμειγμένου με χασίς, σπόροι κάνναβης και μικροποσότητα μιας λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης που εστάλη για ανάλυση.

Τα τρία μέλη της οικογένειας συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών και ζωοκλοπή, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής συνελήφθη και ένας  38χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της κοινότητας Κυψέλη και στην κατοχή του βρέθηκαν δυο μαχαίρια μήκους 26,5 και 35 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια