Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κατάληψη από αλληλέγγυους στον Ν.Μαζιώτη στο Ρ/Σ του Ν.Ηρακλείου

Περίπου 15 άτομα βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα στο κτίριο, όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός του δήμου Νέου Ηρακλείου, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM 94, και ζητούν από τους υπευθύνους να
διαβάσουν στον "αέρα" ΄ένα κείμενο για το στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα, κάτι που μέχρι αυτήν την ώρα δεν τους έχει επιτραπεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ήδη έχουν φθάσει στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κατά την έξοδό τους, οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν στην προσαγωγή τους, προκειμένου να τους καταγράψουν στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας.

Στο Indymedia έχει αναρτηθεί το ακόλουθο κείμενο:
Κατάληψη πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ν.Ηρακλείου "Επικοινωνία" 94fm. Η κατάληψη είναι μία δράση αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στις φυλακές των Η.Π.Α. οι οποίοι από τις 9 Σεπτέμβρη του 2016 διεξάγουν ένα σκληρό αγώνα ενάντια στο καθεστώς καταναγκαστικής εργασίας σε συνθήκες εγκλεισμού, αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν την συνέχιση της σκλαβιάς. Αυτή τη στιγμή χιλιάδες κρατούμενοι στις φυλακές των Η.Π.Α.  συμμετέχουν στην μαζικότερη κινητοποίηση στην ιστορία των αμερικάνικων φυλακών, είτε με απεργία εργασίας, είτε με απεργία πείνας, ειτε με εξεγέρσεις και καταστροφές, απαιτώντας ανθρώπινη μεταχείριση και την οριστική κατάργηση της δουλείας.
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ!
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!
Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στην σκλαβιά

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια