Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βαρυποινίτης- ανιψιός αστυνομικού με τεράστια γκαρνταρόμπα στο κελί και ολόκληρη συλλογή με ...πούρα

Η φωτογραφία από το κελί-σουίτα γνωστού κρατούμενου για οικονομικό έγκλημα στις φυλακές Αυλώνα
Σε μια από τις τελευταίες εφόδους αστυνομικών στα κελιά των κρατούμενων στον Κορυδαλλό για την πιθανότητα απόκρυψης όπλων ... εκρηκτικών (!!!) και ναρκωτικών, αίσθηση προκάλεσε η ύπαρξη ενός κελιού σουίτα, στο οποίο "ενδημεί" τα τελευταία χρόνια κατηγορούμενος συμμετοχή σε οργανωμένη εγκληματική οργάνωση που βαρύνεται για συμβόλαια θανάτου, εκβιασμούς και απαγωγές.

Πρόκειται για έναν κακοποιό κατά το νόμο και την απόφαση του δικαστηρίου που τον έκρινε και καταδίκασε, με παρουσία ετών στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και της Πάτρας και πρόκειται μάλιστα για ανιψιό αστυνομικού με τραγικό τέλος.

Εντύπωση προκάλεσε και προσέλκυσε τη δικαιολογημένη περιέργεια των αστυνομικών, η ύπαρξη στο κελί ντουλάπας με μεγάλο αριθμό πανάκριβων κοστουμιών, αλλά και μιας επίσης μεγάλης συλλογής κουβανικών πούρων.

Σχολιάζοντας μάλιστα την απαράδεκτα τραγελαφική εικόνα με τα κελιά σουίτες του ενός ενοίκου δίπλα σε κελιά κονσέρβες στα οποία "συνωστίζονται" 8 κρατούμενα σε 4 κρεβάτια, κάποιος αστυνομικός σχολίασε σκωπτικά για τον μπον βιβέρ, ότι πάλι καλά που δεν έφερε στην φυλακή τη φεράρι του. Για να εισπράξει την επίσης σκωπτική απάντηση από άλλο αστυνομικό, και που το ξέρεις!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια