Ηράκλειο: Μανιακός σκοτώνει αδέσποτα με φρικτό τρόπο


Μόνο η λέξη «έγκλημα» έρχεται στη σκέψη όσων αντίκρισαν την Παρασκευή ένα σκύλο ο οποίος θανατώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο στην περιοχή του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου. Το κεφάλι του σκύλου είχε διαλυθεί με τρεις μεγάλες πέτρες, μια φρίκη που σε όλη της το μεγαλείο δυστυχώς επαναλαμβάνεται συχνά όπως καταγγέλλεται.

Η Ζωόφιλη δράση που ειδοποιήθηκε από το δημοσιογράφο της ΚΡΗΤΗ TV Νίκο Παναγιωτόπουλο βρέθηκε για μια ακόμη φορά μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Όπως τόνισε η πρόεδρος τη δράσης κα Μαραβελάκη στο neakriti.gr «στον ελαιώνα που υπάρχει ζούσαν 4 σκυλιά. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζουμε νεκρά σκυλιά στην περιοχή. Όποιος έχει προβεί στην πράξη αυτή είναι προβληματικός και διεστραμμένος. Το δεύτερο σκυλί , ένα μικρό γκριφόν έχει βρεθεί με σπασμένα πόδια . Τα άλλα δύο σκυλιά, αναζητούνται».

Μπροστά σε τέτοιες πράξεις ο άνθρωπος χάνει τα λόγια του" λένε χαρακτηριστικά οι ζωόφιλοι καθώς καθημερινά βιώνουν μια φρίκη δίχως τέλος και βλέπουν όλο και περισσότερα τετράποδα να πεθαίνουν με μαρτυρικό τρόπο.
Σύμφωνα με την πρόεδρο της Ζωόφιλης Δράσης «υπάρχει υποψία για το πρόσωπο που τα σκοτώνει αλλά κανένας δεν θέλει να καταθέσει και έτσι αφού δεν έχουμε στοιχεία δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο, γιατί μπορεί να μηνύσουν εμένα. Έχουμε βρει πάνω από 10 σκυλιά στην περιοχή από το Βαρδινογιάννειο, τη Ροδιά και πιο πέρα».
Κανείς δεν μπορεί να βάλει τέλος σε αυτό το έγκλημα που επαναλαμβάνεται και ακόμη και οι νόμοι δεν μπορούν, όπως όλα δείχνουν, να σταματήσουν τη δράση όσων δεν έχουν ίχνος συνείδησης.