Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βρετανική Aστυνομία: Ο μικρός Μπεν πιθανότατα σκοτώθηκε σε δυστύχημα

Ο μικρός Μπεν Νίνταμ «πιθανότατα» σκοτώθηκε σε ατύχημα κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε στην Κω, ανέφερε ο επικεφαλής της ομάδας της βρετανικής αστυνομίας που διεξήγαγε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο επιθεωρητής Τζον Κάζινς, από την αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ, επικεφαλής της ομάδας σε δήλωσή του από το σημείο όπου έγιναν οι έρευνες ανέφερε:
Εξακριβώσαμε πως ένας εκσκαφέας χρησιμοποιήθηκε για να καθαρίσει την περιοχή πίσω από την αγροτική οικία που ανακαίνιζε η οικογένεια Νίνταμ στις 24 Ιουλίου 1991. Είναι η επαγγελματική μου γνώμη ότι ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του σε ατύχημα δίπλα στην αγροτική οικία που εθεάθη τελευταία φορά να παίζει.

«Τα γεγονότα που οδήγησαν στο συμβάν, αλλά και τα όσα έγιναν μετά από αυτό εξερευνήθηκαν από την ομάδα μου διεξοδικά. Το γεγονός ότι δεν είχαμε άμεσο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στην Κω ​δεν προκαθορίζει τα γεγονότα που γνωρίζουμε πως είναι πραγματικά», είπε στη συνέχεια ο κ. Κάζινς και πρόσθεσε: Ένα αντικείμενο που εντοπίστηκε το Σάββατο, το οποίο και έδειξα προσωπικά στην μερικούς από την οικογένεια του Μπεν, βρέθηκε σε μία από τις περιοχές στο δεύτερο σημείο που ερευνήσαμε, πολύ κοντά σε δεύτερο αντικείμενο που χρονολογείται από το 1991. Το εν λόγω αντικείμενο βρισκόταν στην κατοχή του Μπεν περίπου την εποχή που εξαφανίστηκε.
Οι ανακοινώσεις ήρθαν έπειτα από την απόφαση της βρετανικής αστυνομίας να σταματήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού. Η μητέρα του μικρού Μπεν από την πλευρά μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τους ντετέκτιβ που πραγματοποιήσαν τις έρευνες και δηλώνει βέβαιη πως ο γιος της βρίσκεται κάπου στο νησί.
«Είμαι ακόμα στην αφάνεια», τονίζει στη Daily Mirror η Κέρι Νίνταμ, η οποία εδώ και 25 χρόνια ψάχνει ασταμάτητα να βρει τον γιο της. «Θέλω να "σκίσω" ολόκληρο το νησί για να τον βρω», λέει και προσθέτει:
Γνωρίζουν ότι είναι νεκρός, απλά δεν μπορούν να τον βρουν. Η αστυνομία είπε πως είναι ώρα να σταματήσουν οι έρευνες 25 ετών. Έχουν δίκαιο, αλλά εγώ δεν μπορώ να πω "αντίο", γνωρίζοντας ότι (ο γιος μου) βρίσκεται ακόμα κάπου στο νησί. Νιώθω άρρωστη. 
«Δεν έφυγε από την Κω. Είναι κάπου εδώ. Πιστεύουν ότι βρίσκεται στο νησί, αλλά δεν μπορούν να σκάψουν σε όλους τους κήπους και τα σπίτια, που χτίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια», σημειώνει ακόμη η μητέρα του μικρού Μπεν και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να τη βοηθήσει να τον βρει. «Ξέρουμε ότι είναι νεκρός, αλλά πρέπει να τον βρούμε», επισημαίνει.
newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια