Αστυνομικοί από το Αγρίνιο στην κορυφή του ερασιτεχνικού θεάτρου

Με το απίστευτο και ανεπανάληπτο ρεκόρ των 7 βραβείων στις βαλίτσες της, επέστρεψε στο Αγρίνιο από την Ιεράπετρα Λασιθίου, η θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice» «Σάρωσε» τα
βραβεία η θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας Λασιθίου Κρήτης το οποίο έλαβε χώρα από 15 έως 22/10/2016.

Με το απίστευτο και ανεπανάληπτο ρεκόρ των 7 βραβείων στις βαλίτσες της, επέστρεψε στο Αγρίνιο από την Ιεράπετρα Λασιθίου, η θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice».

Στην θεατρική παράσταση «Ψέμα στο ψέμα» του ΑΝΤΟΝΥ ΝΕΙLSON, η οποία πλέον αποτελεί μία από τις καλύτερες ερασιτεχνικές ελληνόφωνες θεατρικές παραστάσεις της Ευρώπης, απονεμήθηκε από την κριτική επιτροπή το Τιμητικότερο βραβείο της Α΄ Καλύτερης Παράστασης. Η αυστηρή κριτική επιτροπή, μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης της αρτιότητας του έργου στο σύνολο του και της καλλιτεχνικής υπεροχής του, απένειμε στην σκηνοθέτιδα της ομάδας κα. ΜΑΡΟΥΣΗ Γιούλη το Βραβείο Σκηνοθεσίας αλλά και το βραβείο Χορογραφίας, ενώ στην ΣΑΡΛΑΜΗ Μάγδα απονεμήθηκε το βραβείο Μουσικής Επιμέλειας. Τα βραβεία συνεχίστηκαν με την κατάκτηση όλων των πρώτων βραβείων υποκριτικής δηλαδή του Α΄ Ανδρικού Ρόλου και Α΄ Γυναικείου Ρόλου από τον ΚΑΤΣΙΝΟΥΛΑ Λάμπρο και την ΒΛΑΧΟΥ Βάσια αντίστοιχα, ενώ ειδική Τιμητική Διάκριση επίδοσης από την κριτική επιτροπή, έλαβε και ο ΣΒΙΓΓΟΣ Βασίλειος.Η «ΘΕΑΤΡόPolice» απέδειξε πως αν και έχει μικρό παρελθόν θα έχει λαμπρό μέλλον στα πανελλήνια πλέον καλλιτεχνικά δρώμενα, αφού κατάφερε στην πρώτη συμμετοχή της σε πανελλήνιο διαγωνιστικό φεστιβάλ να κατακτήσει την κορυφή του, κάνοντας υπερήφανη την πόλη του Αγρινίου και την Ελληνική Αστυνομία. Μέσα από τον ιδιαίτερο ρόλο του Αστυνομικού - Ηθοποιού δεσμεύεται να συνεχίσει να δουλεύει με το ίδιο πάθος και αγάπη για το θέατρο, δίχως να επηρεάζεται στο ελάχιστο το κύριο λειτούργημα του Έλληνα αστυνομικού. Η μεγάλη προσπάθεια της ομάδας ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο από την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ η οποία φέτος αποτελούνταν από τους : κ. ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο (κορυφαίο Έλληνα κριτικό θεάτρου), τον κ. ΚΟΜΝΗΝΟ Λάκη (ηθοποιό), κα. ΒΑΣΙΛΙΚΙΩΤΗ Έρση (σκηνοθέτη), κ. ΒΕΡΛΕΚΗ Νικόλαο (ηθοποιό) και την κα. ΧΑΒΙΑΡΑ Ελένη (θεατρική συγγραφέα).Εδώ και τρία χρόνια η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice», της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας (ΑΓΡΙΝΙΟ) και της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (ΙΡΑ), Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας, σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου προσπαθεί και δίνει το ξεχωριστό στίγμα της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, μέσα από τον ιδιαίτερο ρόλο του Αστυνομικού - Ηθοποιού.
.