Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξαφάνιση - μυστήριο πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού

Μια παράξενη εξαφάνιση πλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού απασχολεί την τελευταία εβδομάδα, τις αστυνομικές αρχές, ως προς τις συνθήκες που συνέβη αλλά και τα αίτια, τα οποία μπορεί να την
προκάλεσαν, με τους αρμόδιους αξιωματικούς να μην έχουν αποκλείσει ακόμη τις πιθανότητες του ατυχήματος, της «σκηνοθετημένης» εξαφάνισης ακόμη και της αρπαγής.
Ο 48χρονος άνδρας το πρωί της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2016 ξεκίνησε μία πεζοπορία που συνήθιζε να κάνει από τους πρόποδες της Πάρνηθας έως το πανέμορφο καταφύγιο Μπάφι που βρίσκεται στην καρδιά του εθνικού δρυμού. Θα περνούσε εκεί τη νύχτα καθώς το καταφύγιο έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και 30 ατόμων.
Την επόμενη μέρα ο υπεύθυνος του καταφυγίου διαπίστωσε ότι ο 48χρονος δεν βρισκόταν στο καταφύγιο και δήλωσε την εξαφάνισή τους στις αστυνομικές αρχές. Τις έρευνες για τον εντοπισμό του ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι οποίοι μαζί με πυροσβέστες αφού ερεύνησαν την περιοχή δεν εντόπισαν κάποιο ίχνος του. Στην πορεία των ερευνών διαπίστωσαν ότι ο πλοίαρχος είχε μία έντονη επαγγελματική διαμάχη και αντιδικία με τους υπευθύνους πλοιοκτήτριας εταιρίας στην οποία εργάζεται, για ζητήματα οικονομικής φύσεως, τα οποία οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, δεν αποκλείουν να έχουν αποτελέσει την αφορμή αυτής της εξαφάνισης.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο 48χρονος δεν έχει επικοινωνήσει με οικεία πρόσωπα, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν σημεία κίνησής του από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τις ενδεχόμενες εκπομπές του κινητού του τηλεφώνου.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος - thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια