Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Ξετρύπωσε" αποθήκη μαμούθ με μαϊμού προϊόντα η ασφάλεια Κερατσινίου

φωτογραφία αρχείου
Αστυνομικοί του ΤΑ Κερατσινίου έπειτα από συλλογή πληροφοριών και μεθοδευμένη προσπάθεια εξάρθρωσαν εγκληματική οργάνωση η οποία προμήθευε
διάφορα καταστήματα της Αθήνας και του Πειραιά με ρούχα απομιμήσεις γνωστών ετικετών όπως adidas ralph loren puma la coste κτλ. μεταπωλώντας τα ως γνήσια.

Το νήμα για το ξήλωμα της οργάνωσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες το πρωί όταν τέθηκε υπό παρακολούθηση φορτηγό το οποίο λίγα λεπτά νωρίτερα προμήθευσε κατάστημα στον Πειραιά με διάφορα ρούχα - απομιμήσεις. 

Έπειτα από την παρακολούθηση το εν λόγω φορτηγό έφτασε σε μεγάλη ισόγεια αποθήκη στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να ξαναφορτώσει ... εμπορεύματα. Κατά τον εφοδιασμό του φορτηγού εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κερατσινίου και συνέλαβαν τα άτομα για ν' ακολουθήσει έρευνα στην αποθήκη συνολικού εμβαδού πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα. 

Εντός βρέθηκαν πάνω από 300.000 κομμάτια σε ενδύματα και υποδήματα απομιμήσεις. Στο σημείο μετέβησαν και εξουσιοδοτημένοι εμπειρογνώμονες των ανωτέρω εταιρειών οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι με την ποσότητα των ενδυμάτων υποδημάτων.

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια