Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βολές κατά της ΠΟΑΣΥ για το προσφυγικό από συνδικαλιστή της Θεσσαλονίκης

Εδώ και μήνες αναφέρουμε τις ευθύνες της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας για την προχειρότητα και τις εκπτώσεις νόμων στο προσφυγικό. Εχουμε αναδείξει σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και υγιεινής
στα" hotspot " ,δυστυχώς ήρθε με δυσάρεστο εκκωφαντικό τρόπο και η επιβεβαίωση .
Τον Μάιο ως αξιωματικός υπηρεσίας και αστυνομία φύλαξης ανοικτής δομής στα Διαβατα, γραπτώς παρέδωσα προτάσεις σε υπεύθυνους-ανευθυνους με μισθούς 2 και 3 χιλιάδων ευρώ το μήνα, τοποθετημένους απο υπουργείο ,οι οποίες προτασεις ανέφεραν χαρακτηριστικα :
1.τοποθέτηση καλύτερου φωτισμού σε όλο τον δρόμο έξω απο τα κέντρα ανοικτής δομής Διαβατων- Ωραιοκάστρου
2.τοποθέτηση "σαμαριων" για ελάττωση ταχύτητας οχημάτων ,με προειδοποιητικές πινακίδες εκατέρωθεν στα δυο ρευματα κυκλοφορίας,για κίνηση πεζών στην άκρη του δρόμου.
Απο ότι θυμάμαι ακολούθησε σύσκεψη των υπευθύνων και με τον δήμαρχο της περιοχής αλλά δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε κανένα απο τα ανωτέρω.
Οσο για την Ομοσπονδία Π.Ο.ΑΣ.Υ. χαρακτηριστική η αλαζονεία της και αδιαφορία της, δεν προέβει σε καμία πρωτοβουλία ανάδειξης προβλημάτων , δεν ορίστηκε επιτροπή για προσφυγικό, δεν αναζήτησε- προκάλεσε εκείνες τις παρεμβάσεις της δικαιοσύνης ώστε να θωρακίσει εκτεθειμένους συναδέλφους μας .



Κείμενο του Πασχάλη Ευθυμιάδη, συνδικαλιστή Θεσσαλονίκης με αφορμή την ανάρτηση του bloko.gr Τέρμα η πλάκα! Δεν θα περιμένουμε να θρηνήσουμε αστυνομικούς - κείμενο & φωτογραφίες του Προέδρου της Ένωσης Θεσσαλονίκης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια