Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιος είναι ο... Μάγειρας του Σχεδίου Νέμεσις

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ύστερα από την τελευταία βομβιστική επίθεση, αλλά και την ανάληψη ευθύνης για την ενέργεια από τη
Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
Στο κείμενό τους τα μέλη της Οργάνωσης απειλούν ξεκάθαρα με δολοφονική επίθεση, αφού λένε ότι στο μέλλον δεν θα μείνουν σε μία ενέργεια με "υλικές ζημιές".
Οι "Πυρήνες" παρουσιάζονται σίγουροι για την επιχειρησιακή ικανότητα και ετοιμότητα των ελεύθερων μελών τους και με το χτύπημα εναντίον της Εισαγγελέα Εφετών, Γεωργίας Τσατάνη, εγκαινιάζουν έναν νέο κύκλο ενεργειών με τον τίτλο "Σχεδιο Νέμεσις", προφανώς -όπως λένε στον 12ο όροφο τής ΓΑΔΑ- θέλοντας να δείξουν και τους επόμενους στόχους τους, από τον χώρο της Δικαιοσύνης.

Εκείνο, όμως, που ανησυχεί ακόμα περισσότερο τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ είναι ότι τα φυλακισμένα μέλη της "Συνωμοσίας" κατάφεραν να αποκτήσουν επικοινωνία με ασύλληπτο πυρήνα της Οργάνωσης, που επιχειρησιακά έχει τη δυνατότητα να καταστρώσει και να εκτελέσει μία ενέργεια, χωρίς να φαίνεται -προς το παρόν τουλάχιστον- να έχει αφήσει πίσω του το παραμικρό ίχνος, που θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα των δραστών.

Και σε αυτήν την περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για πιθανή σύμπραξη "τρομοκρατών με ποινικούς", υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά. Και στην επίθεση εναντίον της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού αποδείχθηκε, λένε, η συνεργασία τους, αλλά και στο Σχέδιο Γοργοπόταμος.

Στο Σχέδιο Γοργοπόταμος, μάλιστα, έμεινε αναπάντητο ένα ερώτημα: Ποιος είναι ο "μάγειρας".
Ποιος είναι, δηλαδή, ο κατασκευαστής των βομβών, που αναφέρεται με αυτήν την κωδική ονομασία στις επιστολές, που αντάλλασσαν τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας με τους ασύλληπτους συντρόφους τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια