Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" , Πάτρα: Νεαρός επιτέθηκε σε αστυνομικό για το όπλο του! Ετρεχαν πανικόβλητοι γιατροί και ασθενείς

"Συναγερμός" και πανικός σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" όταν νεαρός άνδρας που είχε μεταφερθεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσηλευτικού ιδρύματος και αντιμετώπιζε

 ψυχιατρικά προβλήματα (ή κατά άλλους ήταν τοξικομανής) προσπάθησε να  αρπάξει το πιστόλι αστυνομικού που είχε σπεύσει στο σημείο για να επιληφθεί του περιστατικού. 

Ο νεαρός άνδρας -σύμφωνα με όσα δήλωσε στο dete.gr αυτόπτης μάρτυρας - άρχισε να φωνάζει και έδωσε την εντύπωση πως θα πυροβολούσε γιατρούς και ασθενείς και όλοι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι προς την έξοδο. 

Μάλιστα κάποιοι γιατροί φώναζαν δυνατά "έχει έχει" και όσοι δεν είχαν δει το συμβάν νόμιζαν πως κάποιος τους κυνηγούσε με σοβαρή ασθένεια.

 Ο αστυνομικός μαζί με άλλους συναδέλφους του επενέβη και τελικά κατάφεραν να "ηρεμήσουν" τον άνδρα. Κάποιι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ο νεαρός κατάφερε να αρπάξει το όπλο και μάλιστα ότι σημάδευε γιατρούς και ασθενείς, όμως αστυνομικοί που μίλησαν με γιατρούς δήλωναν πως δεν το έπραξε, όμως πλησίασε, και έκανε την κίνηση για να το πάρει. 

Ωστόσο για αρκετά λεπτά όλοι όσοι ήσαν στο Νοσοκομείο εκείνη την ώρα έζησαν έναν πραγματικό εφιάλτη. Καθώς κανείς δεν γνώριζε αν ο άνδρας που είχε πάρει το πιστόλι θα άρχισε να πυροβολεί, οπότε θα ζούσαμε καταστάσεις Ηνωμένων Πολιτειών!

dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια