Ειδικοί Φρουροί: Κε Αρχηγέ αλλάξτε την άδικη και μικρόψυχη διαταγή

Άδικη χαρακτηρίζουν τη διαταγή συμπληρωματικών μεταθέσεων τα μέλη του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών, που με επιστολή τους προς τον κύριο Αρχηγό του Σώματος ζητούν να τη τη βελτιώσει.
Διαβάστε το κείμενο:
κ. Αρχηγέ 
Η μόλις χθες διαταγή σας που αναγράφει τις, για πρώτη φορά, συμπληρωματικές μεταθέσεις των ειδικών Φρουρών, όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο και απόλυτα φυσιολογικό, έγειρε τις αντιδράσεις του συνόλου των Συναδέλφων οι οποίοι, με αίσθημα αγανάκτησης, αναρωτιούνται γιατί αδικήθηκαν τόσο κατάφορα και γιατί επανήλθαμε στην εποχή της αντιμετώπισης των Ειδικών Φρουρών και των οικογενειών τους ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού.
Ούτε εμείς οι εκπρόσωποι τους , ούτε οι Συνάδελφοι μας δεν μπορούμε και δεν θα δεχθούμε ποτέ ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας από τις ενέργειες του να χαρακτηριστεί ως μικρόψυχος, άδικος και μεροληπτικός , διότι γνωρίζουμε τον υπηρεσιακό και ατομικό χαρακτήρα του από πρότερες ενέργειες του .Δεν μπορούμε όμως να κατανοήσουμε γιατί για μια κατηγορία ένστολων, ενδεικτικά, σε συγκεκριμένη Αστυνομική Διεύθυνση προκηρύξατε αριθμό θέσεων για τις οποίες δεν υπάρχουν αστυνομικοί να καλύψουν με τόπο συμφερόντων, ενώ για τους Ειδικούς Φρουρούς ούτε μια θέση, θέση την οποία θα καταλάμβανε πατέρας με δύο παιδιά!! Θυμίζουμε ότι αρκετοί εκ των αναμενόντων μετάθεση Συνάδελφοι με την δήθεν αστυφυλακοποίησή τους θα μπουν στην "προκρούστεια κλίνη "της στέρησης υποβολής αίτησης μετάθεσης για τρία έτη !!!!!
Δεν αντιλαμβανόμαστε τι είναι εκείνο που άλλαξε την απόφαση σας και ενώ το μεσημέρι της πρώτης Οκτωβρίου κατά την συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α είχατε κατανοήσει και συγκλίνει σε ικανοποίηση ικανού αριθμού μετακινήσεων , λίγη ώρα μετά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχατε με τον Πρόεδρο, τον ενημερώσατε για την γνωστή απόφαση μετακινήσεων, "κόλαφο".
κ. Αρχηγέ 
Μετά ταύτα ζητούμε να τροποποιήσετε επί τω βελτίω την άδικη διαταγή συμπληρωματικών μεταθέσεων , τροποποίηση που κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει αποφασιστεί για άλλη κατηγορία προσωπικού.
Επίσης να δεχθείτε σήμερα αντιπροσωπεία εκπροσώπων του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ικανοποιώντας την επιθυμία μας να σας μεταφέρουμε τον αρνητικό αντίκτυπο της πρόσφατης απόφασης σας, να σας καταθέσουμε τις προτάσεις μας και επί τέλους να αναζητήσουμε τις προθέσεις σας σε σχέση με την άρση της τεράστιας αδικίας στέρησης αίτησης μετάθεσης για τρία έτη των αστυνομικών που προέρχονται από Ειδικούς Φρουρούς .
Προκειμένου σας διευκολύνουμε θα περιμένουμε εντός του Αρχηγείου πρόσκληση σας .
Είμαστε σίγουροι ότι οι αποφάσεις σας θα είναι τέτοιες ώστε αύριο θα μπορείτε να βλέπετε ισότιμα , στα μάτια όλους τους ένστολους της Ελληνικής Αστυνομίας με κυρίαρχο το αίσθημα δικαίου .
 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
-O-                                                 -O-
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                     ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ