Βαριέσαι τους φίλους της; Δες τι μπορείς να κάνεις!


Σας αρέσει, είναι υπέροχη και περνάτε τέλεια μαζί, όχι όμως και με την παρέα της. Οι φίλοι της είναι οι πιο βαρετοί άνθρωποι στον κόσμο κι οι φίλες της ακόμα περισσότερο.

Τι κάνετε;

Οι ευγενικές δικαιολογίες

Πάμε σινεμά/ θέατρο;
Ασφαλής επιλογή και αν το καλοσκεφτείτε αρκετά ψυχαγωγική δεδομένου ότι δεν θα πρέπει να συζητήσετε/μιλήσετε μαζί τους για τουλάχιστον δύο ώρες, ενώ παράλληλα θα έχετε βγάλει και την υποχρέωση ότι «να, βγήκα με την παρέα σου για να μη λες». Μοναδικό μείον το ενδεχόμενο να σας ζητήσει μετά να πάτε για ποτάκι να συζητήσετε την ταινία/έργο. Όμως και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει λύση.

Πάμε στο Χ μπαράκι;
Όπου το «Χ» μπαράκι αποτελεί στέκι του κολλητού σας ή δουλεύει εκεί φίλος σας μπάρμαν με τον οποίο θα μπορέσετε να ανταλλάξετε μερικές κουβέντες και να αποφύγετε τις άβολες/πληκτικές συζητήσεις με την παρέα της. Και πάλι θα έχετε βγάλει την υποχρέωση να βγείτε με την παρέα της, έχοντας όμως και τη δική σας παρέα ως πυλώνα εξασφάλισης μιας ωραίας και καθόλου μονότονης βραδιάς.

Δεν νοιώθω καλά, θα μείνω σπίτι
Πιάνει (σχεδόν) πάντα, αρκεί να μην το υπέρ-χρησιμοποιήσετε. Μια ξαφνική αδιαθεσία, ένας έντονος πόνος στο στομάχι, μια αρρώστια εν εξελίξει η οποία «δεν θέλετε να σας ρίξει». Οτιδήποτε μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση της κουβέντας με την παρέα σας και να σας κρατήσει στην παραδεισένια θαλπωρή του σπιτιού θα… κάνει τη δουλειά, ακόμα και αν δεν ισχύει 100%. Αλλά εκείνη δε χρειάζεται να το μάθει.

Και οι λιγότερο ευγενικές

Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις παρακάτω δικαιολογίες έχοντας όμως κατά νου ότι πιθανώς θα φέρουν αντιδράσεις.

* Πονάει η μέση μου
* Πονάει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να πιώ
* Θα βγω με τα ξαδέρφια μου το Σάββατο
* Όλο περίεργες μέρες βγαίνετε
* Είμαι κομμάτια
* Βαριέμαι
* Είναι νωρίς η συνάντηση και όταν φτάσω θα έχετε ήδη φάει
* Παίρνω αντιβίωση και δεν μπορώ να πιώ
* Αν προλάβω, θα έρθω (προφανώς δεν θα προλάβετε)
* Αυτά λέγε τα μου μια βδομάδα νωρίτερα για να κανονίσω
* Ήρθαν επισκέπτες – έκπληξη στο σπίτι
* Είμαι κουρασμένος από την προπόνηση
* Αύριο το πρωί θα σηκωθώ στις 6.00 για να πάω εκδρομή στην Πάρνηθα
* Ήρθε ένας ξάδελφος από τη Γερμανία
* Βγήκαμε την προηγούμενη βδομάδα, πάλι;


Πηγή: in2life.gr