Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξελίξεις στην υπόθεση του Μπεν: κλήθηκε για εξηγήσεις ο παππούς του

Στην Κω αναμένεται να φτάσει σήμερα ο παππούς του παιδιού. Πού εστιάζουν οι έρευνες των Βρετανών και γιατί τον κάλεσαν στο νησί. 


Ο παππούς του μικρού Μπεν που εξαφανίστηκε το 1991, ενώ έπαιζε σε κτήμα στην Κω, κλήθηκε από τις Αρχές που ερευνούν το σημείο για τυχόν ανεύρεση των οστών του.

Οι έρευνες στο επίμαχο χωράφι ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με τελευταία εξέλιξη την κλήση του παππού του παιδιού Έντι Ντίνταμ στην Κω.

Οι Βρετανοί ερευνητές σε ενημέρωση που έκαναν σήμερα το πρωί στους δημοσιογράφους, αρκέστηκαν να πουν ότι, ο 68χρονος κλήθηκε να εξηγήσει για πιο λόγο επέκτεινε την αγροικία με ένα επιπλέον δωμάτιο μετά την εξαφάνιση του εγγονού του.

Ο Έντι Νίνταμ αναμένεται να φτάσει από τη Βρετανία στην Κω εντός της ημέρας και ο επιθεωρητής Jon Cousins ανέφερε ότι, «ο παππούς του Μπεν, ο Έντι Νίνταμ, θα παραστεί στις έρευνες μετά από δικό μου αίτημα. Θέλω οι εμπειρογνώμονες να είναι εδώ για να κατανοήσουν και να βγάλουν συμπεράσματα από τις αναμνήσεις του».

Τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον των ερευνητών έχει εστιαστεί στο δωμάτιο που χτίστηκε στο οίκημα που έμενε η οικογένεια Νίνταμ μετά από την εξαφάνισή του παιδιού.
Για το λόγο αυτόν, οι Βρετανοί αστυνομικοί ζήτησαν και έλαβαν άδεια για την κατεδάφιση του συγκεκριμένου δωματίου, ώστε να διενεργήσουν έρευνες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με ειδικό μηχάνημα που αναμένεται να φτάσει στο νησί.

Το δωμάτιο κατεδαφίστηκε χθες το μεσημέρι και οι Βρετανοί ερευνητές υπογράμμισαν, μιλώντας στους δημοσιογράφους ότι, «αυτό το δωμάτιο χτίστηκε μετά την εξαφάνιση του παιδιού και πρέπει να δούμε τι κρύβεται από κάτω. Είναι πολύ πιθανό να κρύβονται εκπλήξεις».

antenna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια