Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανακοίνωση της Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

skay_thess_600_300
Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους 25 αστυνομικοί βρίσκονται σήμερα στα δικαστήρια

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σήμερα στο αρμόδιο Πολιτικό δικαστήριο της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί η συνδικαλιστική δίωξη των 25 συναδέλφων της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων (Σ.Κ.Α.Υ.) Θεσσαλονίκης, με την εκδίκαση της αγωγής αποζημίωσης που τους υπέβαλε τέως Υποστράτηγος. Με την αγωγή αυτή, ο εν αποστρατεία πλέον στρατηγός, διεκδικεί το ποσόν των 3.000 ευρώ αποζημίωσης από καθένα ξεχωριστά εκ των 25 συναδέλφων, δηλαδή συνολικά 75.000 ευρώ. Επίσης πέραν της παραπάνω χρηματικής αποζημίωσης, απειλεί και με την προσωσοποκράτησή τους και όλα αυτά λόγω μιας συνδικαλιστικής και μόνο ανακοίνωσης με την οποία η Σ.Κ.Α.Υ. τότε, είχε αναδείξει διάφορα εργασιακά ζητήματα του κλάδου μας.

Στις δύσκολες μέρες που διέρχεται η χώρα μας και ιδιαίτερα η Ελληνική Αστυνομία απαιτείται το ένστολο συνδικαλιστικό κίνημα να λειτουργεί έχοντας δυναμικές δράσεις και μάλιστα με γνώμονα και στόχευση, την διεκδίκηση και επίλυση των πολλών και συσσωρευμένων προβλημάτων του κλάδου μας σε κάθε επίπεδο…

Η Σ.Κ.Α.Υ. όπως οφείλει και μάλιστα το έχει αποδείξει ποικιλοτρόπως, θα συνεχίσει να βαδίζει απαρέγκλιτα στο μονοπάτι του υγιούς και δημιουργικού συνδικαλισμού αγωνιζόμενη με κάθε νόμιμο τρόπο, για την προάσπιση και διασφάλιση όλων των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου μας.
Δεν μας φοβίζει καμιά αγωγή. Εχθρός μας είναι μόνο τα προβλήματα και αυτοί που δεν σέβονται τους Αστυνομικούς.
Ευχαριστούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και ιδιαιτέρως το θεματοφύλακα του συνδικαλιστικού μας κινήματος, την Ομοσπονδία μας, που μας στήριξαν και μας στηρίζουν από την πρώτη στιγμή για το ζήτημα της εν λόγω αγωγής και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα του υγιούς συνδικαλισμού προκειμένου να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων μας…!

Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης
‘Δίπλα στο συνάδελφο’
Μέλος ΕΚΑ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια