Ένας στρατιωτικός περιγράφει όσα είδε κι άκουσε στη γενική συνέλευση των στρατιωτικών

Ένας από τους εκατοντάδες στρατιωτικούς που χθες θυσίασε το κυριακάτικο πρωϊνό ξεκούρασης για να παρακολουθήσει την γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής
περιγράφει με δυο λόγια την κατάσταση που αντιμετώπισε και τα συναισθήματα που του προκάλεσαν όσα είδε.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψεις με ακρίβεια ένα γεγονός και ο συγκεκριμένος στρατιωτικός το αποδεικνύει με το κείμενό του:
“Σήμερα (σ.σ χθες) γίναμε μάρτυρες , ενός κακό παιγμένου θεάτρου. ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ να συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε καφενείο ΚΑΙ ΟΧΙ σε συνέλευση στρατιωτικών. Με τη συμπεριφορά τους καταφέρανε να εκνευρίσουν το σύνολο των συναδέλφων, που βρισκόταν στην αίθουσα. Συναδέλφων οι οποίοι βρισκόμαστε στην αίθουσα, γνωρίζοντας ότι οι συνάδελφοι που μας εκπροσωπούν, εκλεγμένοι από εμάς, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ. Με προσωπική φθορά, από το κυνήγι που έχουν “φάει” και που όλοι γνωρίζουμε, πέτυχαν οι στρατιωτικοί να έχουμε φωνή.
Αν εσείς θέλετε να γίνετε συνδικαλιστές με την έννοια που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια, ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ….”

militaire.gr