Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένας στρατιωτικός περιγράφει όσα είδε κι άκουσε στη γενική συνέλευση των στρατιωτικών

Ένας από τους εκατοντάδες στρατιωτικούς που χθες θυσίασε το κυριακάτικο πρωϊνό ξεκούρασης για να παρακολουθήσει την γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής
περιγράφει με δυο λόγια την κατάσταση που αντιμετώπισε και τα συναισθήματα που του προκάλεσαν όσα είδε.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψεις με ακρίβεια ένα γεγονός και ο συγκεκριμένος στρατιωτικός το αποδεικνύει με το κείμενό του:
“Σήμερα (σ.σ χθες) γίναμε μάρτυρες , ενός κακό παιγμένου θεάτρου. ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ να συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε καφενείο ΚΑΙ ΟΧΙ σε συνέλευση στρατιωτικών. Με τη συμπεριφορά τους καταφέρανε να εκνευρίσουν το σύνολο των συναδέλφων, που βρισκόταν στην αίθουσα. Συναδέλφων οι οποίοι βρισκόμαστε στην αίθουσα, γνωρίζοντας ότι οι συνάδελφοι που μας εκπροσωπούν, εκλεγμένοι από εμάς, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ. Με προσωπική φθορά, από το κυνήγι που έχουν “φάει” και που όλοι γνωρίζουμε, πέτυχαν οι στρατιωτικοί να έχουμε φωνή.
Αν εσείς θέλετε να γίνετε συνδικαλιστές με την έννοια που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια, ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ….”

militaire.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια