Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συναντήθηκαν ΝΟΔΕ Αχαίας-Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη συνάντηση με τον βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Κατσανιώτη
και το Προεδρείο της ΝΟΔΕ Αχαϊας.


         Η Ένωσή μας λαμβάνοντας υπόψη την εκπεφρασμένη αγωνία όλων των συναδέλφων μας ενόψει της προώθησης νέου ειδικού μισθολογίου για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που όπως προκύπτει από την μέχρι σήμερα ενημέρωσή μας, αφενός μεν δεν αποφεύγονται νέες μειώσεις, αφετέρου δε, η υλοποίηση των αποφάσεων του Σ.τ.Ε.  θα πραγματοποιηθεί   << … στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων… >> , ανέλαβε την πρωτοβουλία επαφών με τους βουλευτές και τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων  της Περιφέρειας μας, προκειμένου να αναπτύξουμε τις θέσεις μας επί των θεμάτων αυτών, καθώς και για ζητήματα που μας απασχολούν σε τοπικό επίπεδο.

         Στα πλαίσια των επαφών αυτών χθες 8/10/2016 το Προεδρείο της Ένωσής μας συναντήθηκε με τον Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗ Ανδρέα καθώς και με τον Πρόεδρο και μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας.

         Στην συνάντηση από την Ένωσή μας αναπτύχθηκαν αναλυτικά οι πτυχές και οι θέσεις μας επί των ανωτέρω θεμάτων καθώς επίσης, τέθηκαν τα θέματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης των Υπηρεσιών της Περιφέρειάς μας, το ζήτημα άντλησης πόρων για την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, η θέση μας επί του σχεδίου αναδιάρθρωσης η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό των δομών και της λειτουργίας των Υπηρεσιών και τις θέσεις μας επί του Ασφαλιστικού Νόμου.

        Η Ένωσή μας θα συνεχίσει την προσπάθειά της προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τα δίκαια αιτήματα μας, με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων μας και της αξιοπρέπειάς μας.      




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια