Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και ο πρώην ταμίας της ΠΟΕΠΛΣ απαντά στις καταγγελίες Τσατσουλή: "Εσείς κάνετε αδιαφανή διαχείριση στα οικονομικά της Ομοσπονδίας"

Μετά τις καταγγελίες Τσατσουλή ( εδώ ) και την απάντηση Δριβάκου ( εδώ), δημοσιεύουμε και την απάντηση του πρώην ταμία της ΠΟΕΠΛΣ Γιάννη Δίζελου για την υπόθεση των οικονομικών ατασθαλιών το 2102 που κατήγγειλε ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Λιμενικών.
  
Η επιστολή - απάντηση δημοσιεύτηκε στο μπλογκ mazi-enosi.blogspot.gr και είναι η εξής: 

Με προσωπική του επιστολή ο απερχόμενος πλέον πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ, ως τέτοιος θα πρέπει να θεωρείται ύστερα από την επιστολή των έντεκα από τα δεκαεννέα μέλη της, με την οποία ζητείται η αντικατάστασή του, επιλέγει να παίξει το τελευταίο του χαρτί, κινούμενος κατά το προσφιλή του τρόπο σε μονοπάτια κιτρινισμού, συκοφαντίας, εκφοβισμού και σπίλωσης .

      Αναμενόμενη κίνηση καθώς όλο αυτό το χρονικό διάστημα από την ανάδειξή του ως Πρόεδρος της ΕΠΛΣΑΠ το 2013 έως και σήμερα προσπαθούσε να με  απαξιώσει στα μάτια των συναδέλφων μου με χαρακτηρισμούς “Περί Κλεφτών και Αμαρτωλών ”, ουδέποτε όμως ενώπιος ενωπίω  αλλά πάντοτε με πισώπλατα σχόλια, αποσκοπώντας στην συνδικαλιστική του ανάδειξη την οποία και πέτυχε με τη πρόταση μομφής στο Αίγιο τον Ιούνιο του 2015.

         Απορίας  άξιο γιατί από το Φεβρουάριο του 2014 όταν και παρέδωσα τη θέση του Ταμία σε μέλος της συνδικαλιστικής κίνησης  “Αλλαγή Πορείας” στην οποία ο κύριος Τσατσουλής  συμμετείχε με αρχηγικό ρόλο, δεν προέβη σε έλεγχο του ταμείου επιλέγοντας τη σιγή μέχρι και σήμερα, ένα μήνα πριν από τις εκλογές της Ένωσης Αττικής.

      Οφείλω να γνωστοποιήσω ότι δεν δύναται να υπάρξουν ούτε και υπήρξαν  ποτέ μετακινήσεις μελών διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΕΠΛΣ χωρίς παραστατικά. Έλεγχος του ταμείου γίνεται κάθε μήνα από το πρόεδρο και το γενικό γραμματέα της ΠΟΕΠΛΣ, ενώ κάθε έξι μήνες διενεργείται έλεγχος από την εξελεγκτική επιτροπή, έκθεση της οποίας αναρτάται στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΠΛΣ, αντίγραφο που παραθέτω προς ενημέρωση. Αυτό που όμως μπορεί να γίνει είναι να αφαιρεθούν τα παραστατικά εκ των υστέρων. 

       Κάθε χρόνο ο οικονομικός απολογισμός, έως και σήμερα, εγκρίνεται ομόφωνα από τα μέλη του τακτικού συνεδρίου ένα εκ των οποίων είναι και ο κύριος Τσατσουλής ο οποίος ουδέποτε, ως Αντιπρόεδρος τότε της ΠΟΕΠΛΣ,  εξέφρασε καμιά ανησυχία ή αντίρρηση ως προς την ψήφισή του.

       Να είστε σίγουρος κύριε Τσατσουλή ότι στη Γενική Συνέλευση τις 18ης Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Κορυδαλλού ο οικονομικός απολογισμός της Ένωσης Αττικής θα καταψηφιστεί αφού ποτέ ως μέλη του Δ.Σ. σε αυτά τα τρία χρόνια δεν ενημερωθήκαμε για την οικονομική  της κατάσταση, ποτέ δεν λάβαμε γνώση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής καθώς και ποτέ σε αυτά τα τρία χρόνια δεν έγινε Γενική Συνέλευση όπως προβλέπεται από το καταστατικό.

     Στο σημείο αυτό θα ήθελα να μας πληροφορήσετε εάν αληθεύουν τα “Περί Κλοπής” επί Προεδρίας σας του βιβλίου ταμείου της ΠΟΕΠΛΣ μαζί με φακέλους αποδείξεων των δυο τελευταίων εκλογοαπολογιστικών συνεδρίων, στο κέντρο της Αθήνας ??!! και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι.

       Κύριε Τσατσουλή είναι προφανής η απεγνωσμένη προσπάθεια σας να αποπροσανατολίσετε τη συζήτηση από τη δική σας αδιαφανή διαχείριση και ανεπάρκεια. Το γεγονός όμως παραμένει όση λάσπη και αν εκτοξεύσετε. Η θέση που κατέχετε δεν σας αρμόζει και αυτό πλέον έχει γίνει αντιληπτό από όλους τους συνάδελφους. Αυτός είναι και ο λόγος της επερχόμενης αποπομπής σας τόσο από το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ, όσο και από αυτό της Ένωσης Aττικής.

       Μέχρι και σήμερα είχα σοβαρούς ενδοιασμούς για την συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές, όμως με αυτή τη κίνησή σας το μόνο που καταφέρατε ήταν να με επαναδραστηριοποιήσετε.
           Σας ευχαριστώ γι' αυτό και ραντεβού στη κάλπη.-

Δίζελος Ιωάννης 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια