Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πέντε μέρες τιμητική από τον Καμμένο


Πενθήμερη τιμητική άδεια στους συμμετέχοντες στην παρέλαση από τον Πάνο Καμμένο. Αυτό ζήτησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση του ΥΠΕΘΑ με τη δήλωση του Υπουργού και την εισήγηση για την πενθήμερη άδεια:

«Θέλω να συγχαρώ, εκ μέρους της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, αλλά και του συνόλου του ελληνικού λαού, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τους Αρχηγούς, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους Στρατεύσιμους, τους Εθνοφύλακες, γιατί μέρα - νύχτα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προασπίζονται την εθνική κυριαρχία της χώρας και την εδαφική μας ακεραιότητα, με υψηλό ηθικό, με βαθιά πίστη στην πατρίδα.

Ο ελληνικός λαός, σήμερα, στην παρέλαση της εθνικής μας εορτής, αγκάλιασε για μια ακόμα φορά τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ως πολιτικός προϊστάμενος είμαι περήφανος για όλες τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, που παρότι με την οικονομική κρίση έχουν υποστεί μία βίαιη μείωση των εισοδημάτων τους συνεχίζουν με υψηλότατο ηθικό και επαγγελματισμό να προασπίζουν την πατρίδα μας.


Χρόνια πολλά σε όλους. Τιμή στους νεκρούς ήρωες που έπεσαν τα χρόνια του πολέμου για τα εθνικά μας ιδανικά. Δεν θα τους προδώσουμε».

Κατόπιν εισηγήσεως του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ έδωσε πέντε ημέρες τιμητική άδεια σε όσους συμμετείχαν στην παρέλαση.

πηγή: newsnow.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια