Στυλιστικά τρικς για φαίνεσαι ψηλότερος!


Αν πάντα αναρωτιόσασταν πως είναι δυνατόν οι κοντοί ηθοποιοί του Χόλυγουντ να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί σαν 2 μέτρα άντρες, σας έχουμε την απάντηση!

Στο Μπέβερλι Χιλς, υπάρχει ένα πραγματικό μαγαζί που ειδικεύεται στο να κατασκευάζει ρούχα για κοντούς άντρες προσθέτοντας επιπλέον πόντους στο ύψος τους με μερικά έξυπνα στιλιστικά τρικς!

Ακολούθησε τις συμβουλές των ειδικών!

Βρες έναν καλό ράφτη

Το επιπλέον ύφασμα, ειδικότερα όταν το παντελόνι σου είναι αρκετά μακρύ, τείνει να εστιάζει την προσοχή στη μικρόσωμη φιγούρα σου. Από την άλλη μεριά όμως, ένας καλός ράφτης μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση ενός ψηλότερου κορμού με το κατάλληλο κόψιμο.

Βρες τον πιο καλοντυμένο άντρα στη δουλειά σου και ρώτησέ τον σε ποιο μαγαζί πηγαίνει. Στη συνέχεια πάρε όλα σου τα παντελόνια και τα σακάκια και πήγαινέ τα στο μαγαζί για να σου φτιάξουν την κατάλληλη εφαρμογή ανάλογα με το σωματότυπό σου. Φρόντισε τα ρούχα σου να σταματάνε εκεί που πρέπει και ούτε πόντο παραπάνω! Για σένα ο κάθε πόντος μετράει!

Επέλεξε καλής ποιότητας υφάσματα και σταθερά σχέδια

Σίγουρα οι κατακόρυφες ρίγες μπορούν να «τεντώνουν» τον κορμό σου, αν όμως επιλέξεις ρίγες πρέπει να είναι αρκετά λεπτές. Τα μεγάλα σχέδια ή οι έντονες αφίσες μπορούν να «καταπιούν» σε χρόνο dt τη μικρή φιγούρα σου. Επέλεξε κάτι πιο ήσυχο, όπως ένα πουκάμισο με μικρό πουά  το οποίο προσδίδει ενδιαφέρον στυλ χωρίς υπερβολές.

Φόρεσε τα κατάλληλα παπούτσια

Απέφυγε τα τετραγωνισμένα παπούτσια, τα οποία μπορούν να σου δώσουν ένα πιο κοντόχοντρο look. Ένα κλασικό στρογγυλεμένο παπούτσι δημιουργεί μια πιο αδύνατη και ψηλή φιγούρα. Αν θέλεις να επιλέξεις καλά παπούτσια, προτίμησε τα απλά, διαχρονικά και κλασικά δερμάτινα μοκασίνια.

Επέλεξε ένα μόνο χρώμα στα ρούχα σου

Αν το παντελόνι και το μπλουζάκι σου έχουν παρόμοια χρώματα, τότε δίνουν την ψευδαίσθηση για μια πιο ψηλή σιλουέτα από τους ώμους μέχρι τα πόδια σου. Ένα ντύσιμο σε σκούρο μπλε χρώμα αποτελεί ένα από τα καλύτερα μονοχρωματικά looks. Δεν είναι τόσο τολμηρό όσο το κόκκινο αλλά ούτε και τόσο σοβαρό όσο το μαύρο.

Επέλεξε έναν λεπτό γιακά στο σακάκι σου

Αν το σακάκι σου είναι μικρότερο από 40 νούμερο, επέλεξε το πλάτος του γιακά σου να είναι κάτω από τα 6 εκατοστά. Όχι μόνο θα σε δείχνει ψηλότερο, αλλά επίσης και οι ώμοι σου θα φαίνονται περισσότερο γεροδεμένοι.


Πηγή: manslife.gr