Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ασκήσεις ακριβείας από τη Διμοιρία Επιδείξεων της ΣΜΥ στα Τρίκαλα (βίντεο)


Η Διμοιρία Επιδείξεων Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για την απελευθέρωση των Τρικάλων από την Γερμανική Κατοχή (18/10/1944) και των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, εκτέλεσε ασκήσεις ακριβείας σε κεντρικό σημείο στην πόλη των Τρικάλων. 

Η Διμοιρία, προπορευόμενης της Στρατιωτικής Μουσικής της 1ης Στρατιάς από την Λάρισα, ξεκινώντας από το κτήριο της Π.Ε. Τρικάλων, κατευθύνθηκε μέσω της οδού Β. Τσιτσάνη προς τον πεζόδρομο της Ασκληπιού στο ύψος της πλατείας Ρ. Φεραίου, όπου οι σπουδαστές εκτέλεσαν ασκήσεις ακριβείας με τα όπλα τους.

Μετά από την επίδειξη επέστρεψαν ξανά παραλλάζοντας στο σημείο απ' όπου ξεκίνησαν.
 

Οι Ασκήσεις Ακριβείας της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΜΥ καθώς και όλες οι εκδηλώσεις του δωδεκαήμερου κύκλου, είναι συνδιοργάνωση του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων, του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Η Στρατιωτική Μουσική της 1ης Στρατιάς από την Λάρισα στα Τρίκαλα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για την απελευθέρωση των Τρικάλων από την Γερμανική Κατοχή (18/10/1944) και των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η μπάντα ξεκινώντας από το κτήριο της Π.Ε. Τρικάλων, κατευθύνθηκε μέσω της οδού Β. Τσιτσάνη προς τον πεζόδρομο της Ασκληπιού στο ύψος της πλατείας Ρ. Φεραίου μαζί με την Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, όπου οι σπουδαστές εκτέλεσαν ασκήσεις ακριβείας με τα όπλα τους.

Μετά από την επίδειξη επέστρεψαν ξανά παραλλάζοντας στο σημείο απ' όπου ξεκίνησαν.

Η μπάντα εκτέλεσε το εμβατήριο του Ανχη (ΜΣ) ε.α. Μαργαρίτη Καστέλλη, "Θεσσαλία".

Αρχιμουσικός: Τχης (ΜΣ) Κων/νος Χλέπατας (Δκτής ΣΜΣ/1ης Στρατιάς)

Ραβδούχος: Υπλγός (ΜΣ) Κων/νος Μπούρας
Λήψη βίντεο: Παν. Ντιντής

 
πηγή: onalert

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια