Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Ηρακλή (βίντεο)

Στραβά ξεκίνησε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, καθώς ξέσπασαν επεισόδιο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, έξω από τον σύνδεσμο της Αυτόνομης Θύρας 10 που βρίσκεται στο
κέντρο της Θεσσαλονίκης!
Οπαδοί και ΜΑΤ συγκρούστηκαν στις 15:30 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους, έξω ακριβώς από τον κεντρικό σύνδεσμο της «Αυτόνομης Θύρας 10». Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με αντίστοιχους του Ηρακλή που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι από νωρίς εκεί.
Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ έγινε και χρήση χημικών με σκοπό να σταματησουν οι συμπλοκές. Τα επεισόδια είχαν διάρκεια ενός τετάρτου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν υπάρξει φθορές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην γύρω περιοχή.
Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές οπαδών, ενώ αυτή την ώρα οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αυξηθεί στη γύρω περιοχή. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πόσες από αυτές θα γίνουν συλλήψεις. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες από τις συμπλοκές.
Η αστυνομία αναμένεται να εκδώσει δελτίο Τύπου για τα επεισόδια ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι η χτεσινή «βόλτα» των οπαδών του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Μίκρας είχε ως στόχο οπαδούς του Ηρακλή και όχι του Άρη...



sentragoal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια