Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυστραλία: Κατάστημα προσφέρει δωρεάν μπέργκερ για μια ζωή με μία προϋπόθεση. Δείτε ποια είναι αυτή…


Ένα διάσημο εστιατόριο με μπέργκερ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, το Cafe 51, προσφέρει στον καθένα την ευκαιρία να τρώει από ένα μπέργκερ δωρεάν κάθε μέρα, για το υπόλοιπο της ζωής του, με μια προϋπόθεση.

Ποια είναι αυτή; Να κάνουν τατουάζ ένα από τα νόστιμα μπέργκερ του καταστήματος οπουδήποτε στο σώμα τους. Η αμφιλεγόμενη διαφημιστική καμπάνια προβάλλεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αυστραλίας πάνω από ένα μήνα και η εφαρμογή της ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες.

Μην ξεχνάτε, όμως, ότι και εδώ υπάρχουν κάποιοι κανόνες: Μπορείτε να κάνετε μόνο ένα τατουάζ, του οποίου το μέγεθος θα ανταποκρίνεται σε ένα πραγματικό μπέργκερ και πρέπει να περιλαμβάνει και το λογότυπο του καταστήματος. Κάθε φορά που θα θέλετε να πάρετε το μπέργκερ σας, ένα μόνο την ημέρα, θα πρέπει να δείχνετε το τατουάζ σας στο προσωπικό.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, ήδη έχουν εκδηλώσει και καταχωρηθεί χιλιάδες άνθρωποι, που όπως φαίνεται θυσιάζουν ένα σημείο του σώματός τους για μια ζωή γεμάτη μπέργκερ! Ακόμη και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν περίμενε να έχει τέτοια μαζική απήχηση η διαφημιστική του καμπάνια, αλλά όπως ανέφερε: «αυτό μάλλον δείχνει το πόσο παθιασμένοι είναι οι πελάτες για τα μπέργκερ μας»!


Πηγή: mashable.com, newsbeast.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια