Οι επικείμενες μειώσεις μισθών επιβάλλουν πλήρη εναρμόνιση με το βαθμολόγιο των Ε.Δ., Επιστολή ανθυπαστυνόμου

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΒΡΕΘΕΙ  ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ …..
Οι προαγωγές των Ανθυπαστυνόμων είναι από τα κυρίαρχα προβλήματα που απασχολούν
διαχρονικά την ΕΛ.ΑΣ και είναι ποια αναγκαια η καθ’ όμοιο τρόπο με τις ένοπλες δυνάμεις προαγωγή τους.   

Ο Νόμος 3686/2008 και οι  βελτιώσεις που έγιναν το 2010 και πάλι δεν έλυσαν το πρόβλημα, το οποίο διαιωνίζεται μέχρι και σήμερα, εξευτελίζοντας κάθε αίσθημα αξιοκρατίας και ιεραρχιας  μεταξύ των στελεχών του σώματος , ταλαιπωρώντας συγχρόνως μεγαλο μερος των συναδέλφων, απαξιώνοντας κάθε προσπάθεια ανέλιξης των Υπαξιωματικων του σώματος.

Ως γνωστόν, με την υπ' αριθ. 6003/1/19-Γ από 08-03-2016 διαταγή κ. Αρχηγού, αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής αναθεώρησης πλαισίου διατάξεων αξιολόγησης, κρίσεων και προαγωγών των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και ζητήθηκε να συζητηθεί και το προτεινόμενο θέμα της βαθμολογικής προ- αγωγής των Ανθυπαστυνόμων, πρόταση που έγινε αρχικά  αποδεκτή .[Ποιο ηταν το πόρισμα αυτής ; ]

Η επικείμενη μείωση των αποδοχών μας επιτάσσει την πλήρη εναρμόνιση του βαθμολογίου μας με αυτό των Ε.Δ. της χωρας προκειμένου αποφευχθούν περεταίρω μειώσεις οικονομικής φύσης με την δικαιολογία αναντιστοιχίας των βαθμών των Υπαξιωματικών στις Ε.Δ και τα σώματα Ασφαλείας.
Οι «κατώτεροι» κατά κάποιους  αστυνομικοί μας  τελείωσαν ….
από το 1995 και μετα δεν ανήκουν στο καθεστώς του αγράμματου  χωροφύλακα που απλά άκουγε και εκτελούσε εντολες και αποδεχόταν υποτακτικά το μελλον του ,αλλά αποτελούν τα στελέχη του σώματος!!
 Ας το αντιληφθούν οι ιθύνοντες.

Με εκτίμηση,


Η επιστολή στάλθηκε στο bloko.gr χθες tτο μεσημέρι
.