Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυξάνονται οι ανάγκες στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων


Η Ελένη Κατσούλη, πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ζητά τη στήριξη και τη συνδρομή καθώς οι ανάγκες όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και περισσότερες

Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. είναι ένας δημοτικός φορέας που κάνει την αλληλεγγύη πράξη, δίνοντας δυναμικά το παρών και ικανοποιώντας –στο μέγιστο δυνατό βαθμό- τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που δυσκολεύονται ή και αδυνατούν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητα.

 

Δυστυχώς, αυτές οι ανάγκες δε σταματούν ποτέ, αντίθετα αυξάνονται συνεχώς.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό, οι δυσκολίες είναι δυσβάσταχτες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, τις συνέπειες της οποίας ζούμε όλοι μας, όμως κάποιοι περισσότερο από τους υπόλοιπους.

 

Γι’ αυτό και ζητάμε τη συνδρομή σας, πάντα φυσικά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας. Τα είδη από τα οποία έχουμε συνεχώς ανάγκη, προκειμένου να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των ανθρώπων που προστρέχουν σε μας για βοήθεια, είναι τρόφιμα (μακράς διαρκείας αλλά και κατεψυγμένα), φάρμακα καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.

Από αυτά ωφελούνται τουλάχιστον 10.000 νοικοκυριά που είναι εγγεγραμμένα στις υπηρεσίες μας, εκ των οποίων τουλάχιστον τα μισά, με παιδιά.

 

Και η ελάχιστη προσφορά από μέρους σας για εμάς εδώ, είναι πολύτιμη και καλοδεχούμενη. Γιατί μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και να είστε βέβαιοι ότι θα τη χειριστούμε με την υπευθυνότητα και το σεβασμό που αξίζει.

 

Εγώ προσωπικά αλλά και όλοι οι άνθρωποι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ξεναγήσουμε στις δομές μας προκειμένου να δείτε και από κοντά τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις δωρεές που δεχόμαστε αλλά και να συζητήσουμε διεξοδικότερα το ενδεχόμενο της αρωγής σας στο, περισσότερο από ποτέ, αναγκαίο έργο μας.

 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια