Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η μετοίκιση στο διάστημα και το νέο «έθνος» Asgardia


Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα των ερευνών για το κλίμα και τις δυσοίωνες προβλέψεις για την έντονη αλλαγή στο κλίμα της Γης, ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες τάσσονται υποστηρικτές της άποψης που θέλει τον άνθρωπο να επισπεύδει τα σχέδιά του για μετοίκιση εκτός πλανήτη.

Κορυφαίοι επιστήμονες μάλιστα δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα νέο «έθνος» στο Διάστημα, όπου θα επικρατούν εντελώς διαφορετικά ήθη και όλοι θα είναι ίσοι και… δίχως ονόματα.
Το νέο «έθνος» θα ονομάζεται Asgardia και αναμένεται να μπει σε φάση υλοποίησης στα τέλη του 2017! 

Το πρότζεκτ έχει ήδη προχωρήσει, σύμφωνα με την ομάδα επιστημόνων, οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία από τη συμμετοχή τους σε διαστημικά προγράμματα. Στόχος είναι το συντομότερο δυνατό, να αναγνωριστεί και επισήμως από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ήδη, πάνω από 50.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα και έχουν λάβει οδηγίες για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν και τις εξελίξεις. Ενδεχομένως να μην έχουμε συνειδητοποιήσει το τι μέλλει γενέσθαι και με τι ταχύτητα πρόκειται να συμβούν οι αλλαγές.

«Το πρόγραμμα θα διακατέχεται από νέους κανόνες για την ιδιοκτησία και τη συμπεριφορά, καθώς θα πρέπει τα πάντα να είναι προσαρμοσμένα στις συνθήκες του Διαστήματος», δήλωσε ένας από τους εμπνευστές αυτής της πραγματικά ριζοσπαστικής ιδέας και κίνησης.


Πηγή: tilegrafima.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια