Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετέφεραν με ταξί 5 κιλά ηρωίνης - Τα είχαν κρύψει στη ρεζέρβα


Κρυμμένη στο εσωτερικό της ρεζέρβας ταξί σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, ένας 34χρονος και ένας 35χρονος μετέφεραν ποσότητα ηρωίνης βάρους 4 κιλών και 840 γραμμαρίων.
Σκοπός τους ήταν να την παραδώσουν σε συνεργούς τους στη Θεσσαλονίκη για περαιτέρω διακίνηση.

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν στο 87ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την δράση των ανωτέρω στη μεταφορά και διοχέτευση στην χώρα ποσοτήτων ηρωίνης, εντοπίστηκαν οι δράστες εντός ταξί στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, να μεταφέρουν, επιμελώς κρυμμένη στο εσωτερικό της ρεζέρβας, ποσότητα ηρωίνης

Εκτός από την ποσότητα ηρωίνη, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 4.860 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα καθώς και το ταξί ως μέσο μεταφοράς.

Σε άλλη υπόθεση που χειρίσθηκε η Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατασχέθηκαν 17 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, και συνελήφθησαν τρεις δράστες εκ των οποίων δύο αλλοδαποί και ένας Ελληνας.

Πρόκειται για έναν 28χρονο υπήκοο Αλβανίας, μία 44χρονη υπήκοο Ρωσίας και έναν 38χρονο Ελληνα .
Τα ναρκωτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε σπίτι στην Καλλιθέα το οποίο χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη και αποθήκευσή τους.


πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια