Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καστοριά: Διέφυγε ο μεταφορέας 47 κιλών χασίς αλλά άφησε τα… στοιχεία του

Επιδέξιος… ραλίστας ήταν ο νεαρός Έλληνας που μετέφερε μεγάλη ποσότητα χασίς στην Καστοριά κι έτσι κατάφερε να «σπάσει» το μπλόκο των ανδρών της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού 


Εγκλήματος και να διαφύγει με μεγάλη ταχύτητα. Εγκατέλειψε, όμως, το φορτίο και τα… στοιχεία του στη Βέροια!

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στο μπλόκο στο Άργος Ορεστικό το μεσημέρι της Πέμπτης, προσπάθησαν να καταδιώξουν το αυτοκίνητο, αλλά ο οδηγός κατάφερε να εξαφανιστεί. Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και αστυνομικοί από την Κοζάνη και την Ημαθία, που «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή.

Η έρευνα κλιμακώθηκε και κράτησε σχεδόν ένα 24ωρο, ώσπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας το ύποπτο αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο σε δασική περιοχή στο Ξηρολίβαδο της Βέροιας. Πολύ αργότερα, βρέθηκαν κρυμμένοι σε μια δύσβατη περιοχή οι δυο ταξιδιωτικοί σάκοι που μετέφερε ο οδηγός και είχαν μέσα 65 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 47 κιλών και 349 γραμμαρίων!

Τα ίχνη που βρήκαν στο όχημα και τους σάκους οι αστυνομικοί, αποκάλυψαν και την ταυτότητα του μεταφορέα των ναρκωτικών. Ο 24χρονος Έλληνας αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε και οι έρευνες για τη σύλληψή του συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση. Σε βάρος του σχηματίστηκε ήδη δικογραφία για απείθεια, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.


protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια