Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: 35χρονη ''ξετίναξε'' νεαρή για να της πει την μοίρα


Σύμφωνα με την rodiaki η ιστορία ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου όταν στην περιοχή κοντά στο κινηματοθέατρο Μετροπόλ όπου κινούνταν η ανυποψίαστη 20χρονη την πλησίασε μία γυναίκα και της ζήτησε να της πει «τη μοίρα και το ριζικό της».

Στην κουβέντα πάνω, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν αλλά και ακούστηκαν στη δίκη, η κατηγορούμενη είπε στην 20χρονη «εσύ όμως έχεις πολλή πίεση, πολλά προβλήματα» και πως αν ήθελε μπορούσε να τη βοηθήσει να τα λύσει.

Η νεαρή κοπέλα την ρώτησε τι ήθελε να κάνει και τότε η 35χρονη της ζήτησε να της φέρει κάποια χρυσά κοσμήματα που φορούσε ή φοράει, ένα ρούχο της και ένα … αυγό!

Το ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη ημέρα στο ίδιο σημείο και πράγματι η 20χρονη πήγε όλα όσα της ζήτησε και μάλιστα τα χρυσαφικά ήταν αρκετά (σταυροί, καδένες κ.α.) συνολικής αξίας 2000 ευρώ.

Η κατηγορούμενη είπε στην νεαρή κοπέλα πως θα χρειαζόταν τρεις ημέρες για να «διαβάσει» τα αντικείμενα που της έφερε και να τα «καθαρίσει».

Όταν οι ημέρες πέρασαν η 35χρονη βρήκε εκ νέου την 20χρονη και της ζήτησε να φέρει και άλλα χρυσαφικά γιατί η «δουλειά ήταν δύσκολη» και χρειαζόταν να διαβάσει ακόμη. Η νεαρή κοπέλα της είπε να τα πάρει την επόμενη μέρα, όμως η κατηγορούμενη της ζήτησε να την μεταφέρει ένας ομοεθνής της εκείνη την ώρα (για να μην χάνουν χρόνο), πράγμα που δεν δέχτηκε η 20χρονη η οποία πήγε σπίτι της και υποψιασμένη πως κάτι δεν πήγαινε καλά ενημέρωσε τους γονείς της. Μαζί με την μητέρα της προέβησαν σε καταγγελία, η 35χρονη συνελήφθη και προχθές κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενη για απάτη κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Ενώπιον του δικαστηρίου πάντως η 35χρονη όχι μόνο αρνήθηκε την κατηγορία και είπε πως ουδέποτε πήρε χρυσαφικά από την 20χρονη, αλλά τόνισε χαρακτηριστικά: «εγώ δεν ξέρω να λέω τη δική μου μοίρα, την δική της θα έλεγα;»!

Τελικά η 35χρονη κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών μετατρεπόμενη προς 10 ευρώ την ημέρα. Η κατηγορούμενη άσκησε διά της συνηγόρου της κ. Βάσιας Παπαγεωργίου έφεση και αφέθηκε ελεύθερη καθώς η υπόθεση της εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό το επόμενο διάστημα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια