Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη στο Μενίδι 35χρονος που είχε αρπάξει 1 εκατ. από ρωσική τράπεζα


Ο 35χρονος Ρώσος είχε τα… κλειδιά της τράπεζας και του χρηματοκιβωτίου! Η παράξενη κλοπή της Sberbank of  Russia, είχε καταγραφεί το 2014. Με κάποιο τρόπο είχε προμηθευτεί τα κλειδιά του «παραδείσου» είχε φτιάξει αντικλείδια και μπήκε στην τράπεζα. Άρπαξε 28.930.000 ρούβλια, δηλαδή περίπου 1.000.000 ευρώ και είχε εξαφανιστεί.
Οι ρωσικές αρχές τον αναζητούσαν μανιωδώς για κλοπή μεγάλης κλίμακας, προβαίνοντας σε δεκάδες έρευνες προκειμένου να τον εντοπίσουν. Σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ είχε ενημερωθεί η Europol, η οποία το είχε διαβιβάσει σε όλες τις αστυνομικές αρχές χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
          Οι αξιωματικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στην περιοχή του Μενιδίου εκτελώντας το διεθνές ένταλμα. Στην κατοχή του είχε ένα πλαστό διαβατήριο με άλλα στοιχεία ταυτότητας. Για τη σύλληψή του ενημερώθηκαν οι ρωσικές αρχές, ο 35χρονος κρατείται και αναμένεται να εκδοθεί στη Ρωσία μετά την υποβολή σχετικού αιτήματος. Ο συλληφθείς κράτησε αρνητική στάση, ενώ οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ούτε ρούβλι!

thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια