Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ελληνας αστυνομικός: Δεν θα βρουν ποτέ τον Μπεν εκεί που ψάχνουν τώρα -Εχουμε ήδη ερευνήσει το σημείο 2 φορές

Μετά από τρεις εβδομάδες, ολοκληρώθηκε η τεράστια νέα έρευνα στην Κω, για να δοθεί επιτέλους μία απάντηση, μετά από 25 χρόνια, στο τι απέγινε ο Μπεν Ντίντχαμ. Η πληροφορία, για το τραγικό
ατύχημα που οδήγησε στον θάνατο του παιδιού, η οποία πυροδότησε τις νέες έρευνες, δεν έφερε αποτέλεσμα για την οικογένεια που ήθελε να μπει ένα τέλος στη βασανιστική αγωνία που ζει τόσα χρόνια.
Οι Ελληνες αστυνομικοί, που είχαν εργαστεί στην υπόθεση τότε, την εποχή της εξαφάνισης, αναφέρουν μάλιστα ότι ουσιαστικά δεν υπήρχε νόημα να γίνουν νέες έρευνες στην περιοχή που μπήκε στο μικροσκόπιο τις τελευταίες εβδομάδες, γιατί οι ίδιοι είχαν ψάξει στο ίδιο σημείο, δύο φορές μάλιστα.
«Η βρετανική αστυνομία δεν θα βρει ποτέ τίποτα σε αυτές τις έρευνες», ανέφερε στην Daily Mail αστυνομικός της αρχικής ομάδας, του 1991. Ο συνταξιοδοτημένος πλέον αστυνομικός ανέφερε ότι με τους συναδέλφους τους είχαν ψάξει όλη την περιοχή γύρω από το εγκαταλελειμμένο σπίτι, την εποχή της εξαφάνισης του Μπεν.
«Είχαμε ερευνήσει λεπτομερώς όλες τις περιοχές που οι Βρετανοί ψάχνουν τώρα, εκείνη την εποχή και δεν είχε βρεθεί τίποτα», πρόσθεσε. «Είχαμε εξετάσει όλα τα σενάρια της εξαφάνισης του νεαρού αγοριού και η πλήρης αναφορά των ευρημάτων μας είχε σταλεί στο αρχηγείο της αστυνομίας και συνάδει με τον ισχυρισμό της απαγωγής ανηλίκου», συμπλήρωσε, ενώ πρόσθεσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται απλά επειδή οι Βρετανοί έδωσαν τα χρήματα, αλλά χαρακτήρισε μάταιη την όλη επιχείρηση.
Μετά από τρεις εβδομάδες ερευνών, η αστυνομία του Ν. Γιορκσάιρ παραδέχθηκε ότι δεν βρήκε ούτε ένα αντικείμενο που να συνδέεται με τον Μπεν, ούτε κάποια άλλη απόδειξη ότι το αγόρι σκοτώθηκε σε ατύχημα με την μπουλντόζα και ότι το σώμα του θάφτηκε κάπου εκεί κοντά.


iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια