Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το μήνυμα του Τζανέτου Φιλιππάκου για την 28η Οκτωβρίου


Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας. Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στα μαθήματα γενναιότητας των αγωνιστών του 1940.



Σήμερα, την 28η Οκτωβρίου τιμάμε τη δύναμη της ψυχής εκείνων που με περίσσεια θάρρους, έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Τιμάμε τους αγωνιστές ήρωες που πολέμησαν, για να κυματίζει αγέρωχη η γαλανόλευκη σημαία μας στις καρδιές όλων των Ελλήνων, αλλά και σε όλο τον κόσμο, παραδίδοντας μαθήματα τόλμης και γενναιότητας.

Έλληνες και Ελληνίδες, η σημερινή ημέρα αναδεικνύει την ιστορική μνήμη του λαού μας και καθιστά τον αγώνα για αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ο ηρωισμός έχει σφραγίδα ελληνική. Η αυτοθυσία και ο πατριωτισμός είναι αρχές που απορρέουν από το αθάνατο ελληνικό πνεύμα.

Καλούμαστε όλοι να διαφυλάξουμε την Εθνική μας ενότητα και να παραδειγματίσουμε τις νέες γενιές, με εκείνες τις αξίες και αρετές που θα θωρακίζουν την ιερή αυτή Πατρίδα μας και τα «ματωμένα» χώματά της.

Οι Έλληνες μόνοι ενωμένοι μεγαλουργούμε!

Είναι τιμή μας και προνόμιο που είμαστε Έλληνες!

Είμαστε υπερήφανοι που γεννηθήκαμε Έλληνες!

Χρόνια Πολλά σε όλους!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια