Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις 14 καταδίκες!

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά 14 (!) καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων της Αττικής εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 47χρονου Έλληνα, αλλά εκείνος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος σαν… κύριος, ώσπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί!

Ο φυγόποινος συνελήφθη από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αστακού στη Μπαμπίνη Αιτωλοακαρνίας, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε στην «πλάτη» του 14 καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του  νόμου περί επιταγών και της μη έγκαιρης καταβολής εργοδοτικών εισφορών στο Ι.Κ.Α., με συνολική ποινή φυλάκισης 12 ετών.

*** Στην πόλη της Ρόδου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 49χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρείς καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για οικονομικές παραβάσεις, με συνολική ποινή  φυλάκισης δυο ετών και ενός μηνός και χρηματική ποινή 2.500 ευρώ.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 28χρονος Έλληνας γιατί σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για κλοπές, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών.

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια