Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωταθλητές οι πολίστες του Λιμενικού - Κέρδισαν 10-5 τον Στρατό Ξηράς



Μεγάλα ονόματα του παρόντος και κυρίως του παρελθόντος είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν αυτήν την εβδομάδα στο πρωτάθλημα των σωμάτων ασφαλείας που διοργανώνεται κάθε χρόνο.

Παίκτες και προπονητές που έχουν γράψει ανεξίτηλα το όνομά τους στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, αλλά και νεαρότεροι εν ενεργεία παίκτες με μπροστάρη τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας Χρήστο Αφρουδάκη απόλαυσαν αυτό το τουρνουά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.


Η ομάδα του Λιμενικού ήταν αυτήν που επικράτησε του Στρατού Ξηράς με 10-5 και κατέκτησε τον τίτλο μετά από δύο χρόνια στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Μετά το τέλος του αγώνα τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος και του παρόντος μίλησαν για το πρωτάθλημα.


Θοδωρής Βλάχος- Προπονητής Λιμενικού Σώματος
Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας τους ανθρώπους του χώρου και τους παλιούς αθλητές και νυν προπονητές που ανήκουν στα Σώματα Ασφαλείας. Να βρισκόμαστε κάθε χρόνο να αγωνιζόμαστε για εβδομάδα στο στρατιωτικό πρωτάθλημα. Αυτό το πρωτάθλημα είναι η ιστορία του ελληνικού πόλο τα ονόματα τα οποία πλέον είναι οι περισσότεροι ανενεργοί. Όπως είδαμε σήμερα σε μια γεμάτη πισίνα προσπαθήσαν να βρουν το ρυθμό που είχαν πριν από 10-15 χρόνια. Τα ονόματα που αγωνιστήκανε είναι πράγματι συγκλονιστικά. Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Ο κόσμος έρχεται για να δει ακόμα μια προσπάθεια του Βλοντάκη, του Χατζηθεοδώρου, του Ρέππα, του Μάζη, του Αφρουδάκη, του Θωμάκου. Μπορώ να πω πολλά ονόματα. Βγαίνει ένα μήνυμα προς τα έξω ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο αθλητισμός είναι σε μια από τις προτεραιότητες τους και υπάρχουν προγράμματα ιδίως στο Λιμενικό -που εγώ ξέρω- που προωθούν στην εκμάθηση της κολύμβησης, του μπάσκετ».
14457521_10208837683193603_4389768149936516220_n

Κώστας Δάδαλος- Προπονητής Λιμενικού Σώματος
«Η ομάδα έπαιξε όπως το είχαμε προσχεδιάσει. Δουλέψαμε αρκετά στην προπόνηση γι’ αυτό το αγώνα. Η ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία και την έδειξε στο παιχνίδι γιατί ο Στρατός Ξηράς είναι πιο νεανική ομάδα με δύναμη και ενέργεια αλλά εμείς με την εμπειρία μας καταφέραμε να κλείσουμε τους διαδρόμους με αποτέλεσμα να φτάσουμε σ’ αυτήν την εύκολη νίκη».

Κώστας Λούδης- Παίκτης Λιμενικού Σώματος
«Το Στρατιωτικό πρωτάθλημα είναι μια γιορτή, είναι ευκαιρία γι’ όλους μας να ξαναμαζευτούμε. Το Λιμενικό είναι μια ομάδα ουσιαστικά η Εθνική ομάδα του παρελθόντος. Ήταν μια εβδομάδα χαράς για εμάς. Μας δίνει την δυνατότητα να αθληθούμε λίγο παραπάνω και να θυμηθούμε λίγο τα παλιά. Για μας είναι μια μέγαλη επιτυχία για το Λιμενικό Σώμα ότι καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια. Είναι πολύ τιμητικό που ανήκουμε στο Λιμενικό Σώμα αλλά και για το Σώμα είναι μια χαρούμενη μέρα».

Γιάννης Τζώρτζης- Παίκτης Στρατού Ξηράς

Η ομάδα του Στρατού Ξηράς

Η ομάδα του Στρατού Ξηράς
«Είναι τιμή μας που παίζουμε σε ένα τέτοιο Στρατιωτικό πρωτάθλημα. Παίζουμε απέναντι σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού πόλου και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού. Ήμασταν στην ευχάριστη θέση να παίξουμε στον τελικό με αυτά τα άτομα. Στο πρώτο παιχνίδι καταφέραμε και τους κερδίσαμε αλλά στο δεύτερο δεν μπορέσαμε. Παρόλα αυτά είναι πολύ καλή εμπειρία για μας γιατί μαθαίνουμε πολλά πράγματα απ’ αυτό».

Χρήστος Αφρουδάκης- Παίκτης Πυροσβεστικού Σώματος
Η ομάδα του πυροσβεστικού σώματος
Η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος
«Είναι μια διοργάνωση που πλέον θυμόμαστε τις καλές παλιές εποχές από παλιούς πρωταθλητές να ξαναδίνουνε μια παράσταση και να αποδεικνύουν τις πραγματικές τους ικανότητες. Είναι αυτό που λέμε ‘’μάθε τέχνη κι άσ’τηνε’’. Νομίζω τα τελευταία χρόνια είναι μια γιορτή της υδατοσφαίρισης μια και μαζεύονται πολλοί μεγάλοι αθλητές οι οποίοι έχουν γράψει την δική τους ιστορία ο καθένας προσωπικά αλλά και μέσα από το σωματείο τους και τις Εθνικές ομάδες. Το Λιμενικό ήταν σε καλύτερη κατάσταση σ’ αυτήν την σειρά των αγώνων και κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα. Νομίζω κι εμείς παίξαμε αρκετά καλά. Ραντεβού του χρόνου».

pisina.net


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια