Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεάν WI-FI σε όλα τα λεωφορεία των ΜΑΤ- ΥΜΕΤ Θεσσαλονίκης

Αναδημοσίευση

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι όταν είμαστε ενωμένοι και εργαζόμαστε για το καλό, πάντα θα έχουμε επιτυχίες.
Αυτό αποδεικνύεται και στην προκειμένη περίπτωση. Πριν μερικούς μήνες η Συνδικαλιστική Παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, υπέβαλε αίτημα στον ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για δωρεάν εγκατάσταση και δωρεάν λειτουργία WI-FI στα 25 λεωφορεία της Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης (Δ.Α.Ε.Θ.).
Ο Συνεταιρισμός Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, αποδέχτηκε το αίτημα και εξασφάλισε το κόστος της χορηγίας, περίπου 30.000 ευρώ και με συντονισμένες ενέργειες, στις 07-09-2016 εκδόθηκε η υπ΄αριθ. πρωτ.1742/16/1730324 Διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία έγινε αποδεκτή η προσφορά του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
Ο Συνεταιρισμός Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, αμέσως μόλις παρέλαβε την εγκριτική Διαταγή του Αρχηγείου Αστυνομίας, προέβη στην παραγγελία 25 router 4G (τα καλύτερα στην αγορά) τα οποία θα παραληφθούν σε λίγες ημέρες και θα αρχίσει η εγκατάστασή των, σε συνεργασία με την Δ/νση Τεχνικών Μέσων της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.
Η προσφορά του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνει την αγορά των μηχανημάτων, την εγκατάσταση, το σέρβις και την λειτουργία στην WIND, με μηνιαίο όγκο δεδομένων 30 GB στο καθένα λεωφορείο και εγγυημένη διάρκεια δωρεάν λειτουργίας τουλάχιστον 24 μήνες. 
Η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης, ήταν και είναι ένθερμος υποστηρικτής παρόμοιων προσπαθειών και ειδικότερα στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι και τα τρία μέλη της συντονιστικής επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Πασχαλιάς Ιωάννης-Βασιλάκης Δημήτριος- Χριστοδουλής Χριστόδουλος) είναι και Μέλη του Δ.Σ. της I.P.A. Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστούμε θερμά τον ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, την I.P.A. Θεσσαλονίκης για την υποστήριξη του αιτήματος, αλλά και τις ευχαριστίες μας στον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ευαισθησία και την διορατικότητα που τον διακρίνουν. Τέλος, τις θερμές ευχαριστίες μας και στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη, για την συμβολή, στην επιτυχή εξέλιξη του ζητήματος.


.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια