Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Έμπαιναν ως πελάτες και έκλεβαν κινητά και tablet


Εφιάλτης είχαν γίνει για τους υπεύθυνους ενός καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στο Ηράκλειο ένας 19χρονος και ο 38χρονος συνεργός του, που τουλάχιστον δυο φορές είχαν

μπει σε ώρα λειτουργίας του και είχαν αρπάξει ακριβές συσκευές τις οποίες στη συνέχεια πούλησαν!

Την τελευταία φορά, την περασμένη Δευτέρα, ο νεότερος σε ηλικία μπήκε στο κατάστημα, άρπαξε δύο κινητά συνολικής αξίας 500 ευρώ, βγήκε τρέχοντας έξω και διέφυγε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός του. Ένα από τα κλεμμένα κινητά, πουλήθηκε λίγο αργότερα σε έναν 36χρονο και βρέθηκε όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή. Μάλιστα, ο αγοραστής κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου εξιχνιάστηκε και η προηγούμενη κλοπή που είχαν διαπράξει στο ίδιο μαγαζί και με τον ίδιο τρόπο, στις 25 Αυγούστου. Τότε, ο 19χρονος είχε αρπάξει ένα tablet αξίας 400 ευρώ και το πούλησαν σε έναν 33χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε. Ο   εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου άσκησε στους δράστες δίωξη και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια